παιδια χρονια πολλα!!!εχω μια lg50pk550 και 2 μερεσ τωρα μου εμφανιζει μια μικρη μοβ αλλοιωση στις γωνιες!!!μου ειπαν για μαγνητισμο...μηπως ξερετε πως αντιμετωπιζεται;
Ευχαριστω για την απαντηση!!!δοκιμασα να βγαλω φωτο αλλα δε φαινεται καθολου!!!Το ιδιο ακριβως προβλημα μου εκανε μια μερα νωριτερα και η παλια μου τηλεοραση που ειναι τυπου κουτιου!!!αν ειναι μαγνητισμος τι μπορω να κανω και τι αν ειναι το προβλημα που λες;
Ευχαριστω για την απαντηση!!!δοκιμασα να βγαλω φωτο αλλα δε φαινεται καθολου!!!Το ιδιο ακριβως προβλημα μου εκανε μια μερα νωριτερα και η παλια μου τηλεοραση που ειναι τυπου κουτιου!!!αν ειναι μαγνητισμος τι μπορω να κανω και τι αν ειναι το προβλημα που λες;
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δε το εξηγησα καλα!!!την εχω σχεδον 6 μηνες την τηλεοραση και εννοουσα οτι μια μερα πριν μου το κανει μου το εκανε και η παλια τηλεοραση!!!πηρα το σερβις και μου ειπαν να τουσ την παω μετα τισ γιορτες αλλα οτι μπορει ν'αργησει να την παρω πισω και οτι ειναι μαλλον μαγνητισμος!!!
Μπορω να κανω κατι εγω η να περιμενω;