Προβλημα με lg pk550

ανχελ

New member
2 April 2010
17
παιδια χρονια πολλα!!!εχω μια lg50pk550 και 2 μερεσ τωρα μου εμφανιζει μια μικρη μοβ αλλοιωση στις γωνιες!!!μου ειπαν για μαγνητισμο...μηπως ξερετε πως αντιμετωπιζεται;

Μαγνητισμός δεν είναι σε καμμία περίπτωση...

Μάλλον πρόβλημα στην οδήγηση του πάνελ θα είναι, αλλά αν σου είναι εύκολο, ανέβασε μία φωτό για να έχουμε και μια εικόνα.

Μαγνητισμός δεν είναι σε καμμία περίπτωση...

Μάλλον πρόβλημα στην οδήγηση του πάνελ θα είναι, αλλά αν σου είναι εύκολο, ανέβασε μία φωτό για να έχουμε και μια εικόνα.

Ευχαριστω για την απαντηση!!!δοκιμασα να βγαλω φωτο αλλα δε φαινεται καθολου!!!Το ιδιο ακριβως προβλημα μου εκανε μια μερα νωριτερα και η παλια μου τηλεοραση που ειναι τυπου κουτιου!!!αν ειναι μαγνητισμος τι μπορω να κανω και τι αν ειναι το προβλημα που λες;

Αμέσως επικοινωνία με κατάστημα ή αντιπροσωπεία για να το δουν. Πρίν περάσουν και οι 7 μέρες της αγοράς. Όσο ποιο γρήγορα καλύτερα.

Ευχαριστω για την απαντηση!!!δοκιμασα να βγαλω φωτο αλλα δε φαινεται καθολου!!!Το ιδιο ακριβως προβλημα μου εκανε μια μερα νωριτερα και η παλια μου τηλεοραση που ειναι τυπου κουτιου!!!αν ειναι μαγνητισμος τι μπορω να κανω και τι αν ειναι το προβλημα που λες;

Μαγνητισμός είπαμε δεν είναι, δεν υπάρχει δέσμη ηλεκτρονίων στις Plasma που να εκτραπεί λόγω μαγνητισμού σε γειτονικά εικονοστοιχεία...

Αμέσως επικοινωνία με κατάστημα ή αντιπροσωπεία για να το δουν. Πρίν περάσουν και οι 7 μέρες της αγοράς. Όσο ποιο γρήγορα καλύτερα.

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δε το εξηγησα καλα!!!την εχω σχεδον 6 μηνες την τηλεοραση και εννοουσα οτι μια μερα πριν μου το κανει μου το εκανε και η παλια τηλεοραση!!!πηρα το σερβις και μου ειπαν να τουσ την παω μετα τισ γιορτες αλλα οτι μπορει ν'αργησει να την παρω πισω και οτι ειναι μαλλον μαγνητισμος!!!
Μπορω να κανω κατι εγω η να περιμενω;