Πρόβλημα με lg55la690s

cave_man

Established Member
2 February 2010
260
Καλημέρα παιδια
απο σήμερα το πρωί έχω πρόβλημα με την lg τηλεόραση, όταν πάω να τν ανοίξω έχω αυτήν τν εικονα
image.jpg
Οπως βλέπετε η μισή οθόνη είναι σκούρα στο άνοιγμα και μετά δείχνει ολόκληρη η οθόνη σκούρα μαύρα εδώ ήχο έχει κανονικά
ξέρει κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα που έχει;

Από όσο μπορεί να καταλάβει κάποιος από μια φωτογραφία μάλλον έχει χαλάσει ο οπίσθιος φωτισμός (backlight) , δηλαδή τα LED δεν ανάβουν όπως θα έπρεπε. Επικοινώνησε με την LG και θα σε παραπέμψουν στο κοντινότερο service.

Ναι επικοινώνησα με το τηλ κέντρο και θα με πάρουν τηλ αυριο απο το σερβισε...!!!
Απλά ήθελα να ξερω τι περίπου μπορεί να εχει, το αναλαμβάνει κανονικά η lg έτσι δεν ειναι; Η τηλεόραση ειναι απο τ καλοκαίρι

Και κάτι ακομα σαν πρωταρης..!
Δεν εχω να κανω καθολου με τα παμπλικ όπου αγόρασα την τηλεόραση έτσι δεν ειναι;

Αν ήταν καινούργια η τηλεόραση (έως 10 ημερών) θα μπορούσες να ζητήσεις καινούργια από το κατάστημα αγοράς. Επειδή όμως έχουν περάσει μερικοί μήνες πλέον θα έχεις να κάνεις με το service της LG.

Ευχαριστω πολυ και ελπίζω να ειναι γρήγορα έτοιμη γιατι πρωτοχρονιά θα εχω κοσμο σπίτι και δεν λέει χωρίς τηλεόραση

Τελικά χρειάστηκε αλλαγή πάνελ που τελικά μας ήρθε σπασμένο και έγινε πίστωση της αξίας απο την τηλεόραση...!!
Παρά πολυ καλό το service απο την lg