Πρόβλημα με Manhattan Plaza ST 120

Costas_S

Senior Member
23 November 2006
679
Limassol, Cyprus
Παίδες χαιρετώ! Έχω εδώ και 3 χρόνια τον συγκεκριμένο receiver και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πριν μια εβδομάδα όμως, ο δέκτης ξαφνικά συμπεριφέρεται παράξενα: στην οθόνη του αναβοσβήνει η λέξη "boot" και δεν κάνει τίποτα άλλο. Στην τηλεόραση δεν βλέπω τίποτα, μαύρη μαυρίλα μόνο! ´Οποια σύνδεση και να χρησιμοποίησα δεν γίνεται τίποτα(scart, s-video, rca). Έστειλα email στο technical support της Manhattan και μου απάντησαν αμέσως πως πρέπει να κάνω master reset και μετά με ένα null modem cable να περάσω να περάσω το τελευταίο firmware. Το ερώτημα μου είναι πως γίνεται το master reset; Μέσα από το μενου του receiver; Αν είναι έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα διότι πολύ απλά δεν μπορώ να δω το μενού. Ακόμα, ποιο είναι το σωστό configuration για το null modem; σε ένα file που μου έστειλαν αναφέρεται το παρακάτω configuration: 1-->4, 2-->3, 3-->2, 1-->4, 5-->5. Με μια πρόχειρη έρευνα στο google, βρήκα πολλά και διάφορα configurations. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Πάρε τηλέφωνο στην Ψηφιακή Τεχνολογία (210-8259295) που είναι αντιπρόσωπος των δεκτών Manhattan να στον συνεφέρει.