Προβλημα με mms & 3G ...

22 June 2006
35,305
NEO HRAKLEIO
Οταν στελνω mms με απλο gprs-edge ολα καλα, αν και αργει αρκετα.
Οταν ομως προσπαθω το ιδιο mms να το στειλω με 3G (με φουλ σημα) δεν φευγει με τιποτα!
Ξερει κανεις γιατι;
Θελει αλλες ρυθμισεις;
Μπορει νατο δοκιμασει , να στειλει mms με 3g ;
Εχω iphone 3g kai cosmote.

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Είτε με 3g είτε χωρίς αποστέλλονται κανονικά. Κι εγώ έχω το 3g & cosmote. Χωρίς jailbrake του τηλεφώνου βέβαια.

τωρα μου ενεργοποιησε το 3G απο vodafone

ειναι καρτοκινητο ομως ... δλδ iPhone με καρτα ...

εχει νοημα ?

Με vodafone που το δοκίμασα μια φορά που είχε καλό σήμα έφυγε κανονικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει άλλες ρυθμίσεις. Δεν έχει λογική. Εξάλλου και τα απλά κινητά με 3G όταν έχουν σήμα 3G δεν χρειάζεται να τους βάλεις άλλες ρυθμίσεις.
Κάτι άλλο μήπως φταίει. Μήπως δεν είχε πραγματικό καλό σήμα και για αυτό δεν έφυγε; Μήπως έτυχε...;

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Wind και 3Gs και λύθηκε κάνοντας απλά restart το τηλέφωνο.

Τώρα ανοιγοκλείνω το 3G και φεύγει πάντα το MMS. Φυσικά με το 3G φεύγει πολύ πιό γρήγορα.

Αν προσέξετε καθώς ανοιγοκλείνετε το 3G , το σήμα του τηλεφώνου οι μπάρες δηλαδή , κλείνουν και ξανανοίγουν. Πρέπει να κάνει refresh το σήμα του τηλεφώνου.

Λογικό είναι Τάσο γιατί ουσιαστικά αλλάζει δίκτυο.
Δεν είναι απαραίτητο ότι το σήμα του 3G έχει την ίδια δύναμη με του GPRS για αυτό και αλλάζουν και οι μπάρες.