Έχω το Sony Sola. Μια χαρά κινητό, αλλά με μικρή δυστυχώς μνήμη. Και επειδή έχω κόρη 7 ετών που της αρέσει να παίζει παιχνίδια στο κινητό, έχω κατεβάσει πολλά και διάφορα. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Το κινητό σέρνεται πλέον σταθερά. Αιτία; Η έλλειψη μνήμης και η ηλιθιότητα του android να διατηρεί ανοιχτά τα προγράμματα! Δοκίμασα διάφορα προγράμματα που ελευθερώνουν μνήμη, αλλά τίποτα. Βλέπω τι τρέχει και παρατηρώ πως ανοίγει από μόνο του τα παιχνίδια που έχουν ανοίξει πρόσφατα. Ο λόγος απ' ότι διάβασα σε ένα ξένο forum είναι η 'κατ εμέ βλακώδης τακτική του android να τα ανοίγει για να μειωθεί ο χρόνος λέει εκκίνησής τους όταν πας να τα φορτώσεις! Αποτέλεσμα, η μνήμη να είναι πάντα γεμάτη και το κινητό να σέρνεται...
Μόνος τρόπος να μην ανοίγει τα προγράμματα είναι να πηγαίνω ένα ένα και να τους κάνω "αναγκαστική διακοπή" αλλά αυτό καταλαβαίνετε πως είναι αδύνατον να το κάνω σε 100 εφαρμογές (είναι αλήθεια πως έχω πολύ πράγμα μέσα)
Πως αντιμετωπίζεται αυτό? (το κινητό δεν είναι root και δεν έχω ιδέα πως γίνεται, το φοβάμαι). Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κλείνει πραγματικά τις εφαρμογές και όχι προσωρινά? Που να μη μπορεί μετά το android να τις ξανανοίξει μόνο του?
Μόνος τρόπος να μην ανοίγει τα προγράμματα είναι να πηγαίνω ένα ένα και να τους κάνω "αναγκαστική διακοπή" αλλά αυτό καταλαβαίνετε πως είναι αδύνατον να το κάνω σε 100 εφαρμογές (είναι αλήθεια πως έχω πολύ πράγμα μέσα)
Πως αντιμετωπίζεται αυτό? (το κινητό δεν είναι root και δεν έχω ιδέα πως γίνεται, το φοβάμαι). Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κλείνει πραγματικά τις εφαρμογές και όχι προσωρινά? Που να μη μπορεί μετά το android να τις ξανανοίξει μόνο του?