ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME ΜVISSION HD200

gregory.a

Established Member
18 January 2007
190
Kαλησπέρα παιδιά.
έχω ένα δέκτη ΜVISSIN HD200 και μου παρουσίασε χθες το εξής πρόβλημα:
όταν βάζω να δω τα HD κανάλια στον ASTRA 19.2 αρχίζει να μου κάνει κάποια κολήματα και στο τέλος μου βγάζει την ένδειξη 'απουσία σήματος" και χάνει μάλιστα το σήμα σε όλους τους δορυφόρους.
Όταν τον κλείνω και τον ανοίγω ξανά το σήμα επανέρχεται σε όλους τους δορυφόρους.
Τα SD κανάλια δουλεύουν μια χαρά σε όλους τους δορυφόρους,όπως και το
m2HD στο HOT BIRD.
Έκανα αναβάθμιση λογισμικού περνώντας την τελευταία έκδοση την 443 αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει.
Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Στο έκανε από την ημέρα που πήρες το δέκτη ???? αν ναι τότε τηλ στον Αντιπρόσωπο να σου λυθεί η απορία...

Αν όχι τότε κάτι παίζει με το lnb σου

Στο έκανε από την ημέρα που πήρες το δέκτη ???? αν ναι τότε τηλ στον Αντιπρόσωπο να σου λυθεί η απορία...

Αν όχι τότε κάτι παίζει με το lnb σου

Όχι το δέκτη τον έχω δέκα μήνες και δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.Αυτό που όμως παρατηρησα επίσης είναι ότι αρχίζει να 'κολάει στα HD κανάλια όταν πάω σε κάποιο SD κανάλι στον HOTBIRD και μετά γυρίσω σε κανάλι HD του ASTRA.

πάρε ένα τηλ το Ζώτο να σου δώσει λύση στο πρόβλημα....

Τελικά τον έστειλα και μου τον φτιάξανε,έβαλα και το καινούργιο firmware αλλά τώρα δεν κουμπώνει η θύρα hdmi.
Τι πάιζει?
Τώρα τον έχω συνδέσει με scart.:grinning-smiley-043

δεν κουμπώνει ???? τι εννοείς???

δεν έχεις εικόνα ή είναι χαλαρή η σύνδεση ????

Αν είναι χαλαρή η σύνδεση δοκίμασε άλλο καλώδιο...

πρόβλημα στην κόλληση του hdmi στην πλακέτα, μου το έκανε και εμένα και μου άλλαξε το δέκτη ο Ζώτος. Πίσω για αλλαγή....

πολλλοι μπερδευουν το hdmi kai προσπαθουν να to βαλουν αναποδα με αποτελεσμα να σπανε οι επαφες του βυσματος.
λιγο προσοχη χρειαζεται.