Πρόβλημα με νέα TV

drazi

New member
18 August 2011
10
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
Χθες παρέλαβα την καινούργια τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο.Πρόκειται για την Samsung UE27D5000.Έγιναν όλα κανονικά και άρχισα να παρακολουθώ τα διάφορα κανάλια.Μετά από 2 ώρες περίπου η τηλεόραση άρχισε να αναβοσβήνει μόνη της.Έβγαλα κάποια στιγμή την τηλεόραση από την πρίζα και όταν την ξαναέβαλα το πρόβλημα διορθώθηκε.
Αυτό που θέλω από σας είναι να μου πείτε που οφείλεται αυτή η ανωμαλία και αν πρέπει να ζητήσω αλλαγή της συσκευής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.:SFGSFGSF:

Εγω στην θεση σου θα ηλεγχα εαν μου ξαναεκανε αυτη την δυσλειτουργια. Εαν δεν μου εκανε κατι, θα την κρατουσα. Εαν μου το ξαναεκανε, θα επικοινωνουσα με το καταστημα και με την αντιπροσωπεια.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
Χθες παρέλαβα την καινούργια τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο.Πρόκειται για την Samsung UE27D5000.Έγιναν όλα κανονικά και άρχισα να παρακολουθώ τα διάφορα κανάλια.Μετά από 2 ώρες περίπου η τηλεόραση άρχισε να αναβοσβήνει μόνη της.Έβγαλα κάποια στιγμή την τηλεόραση από την πρίζα και όταν την ξαναέβαλα το πρόβλημα διορθώθηκε.
Αυτό που θέλω από σας είναι να μου πείτε που οφείλεται αυτή η ανωμαλία και αν πρέπει να ζητήσω αλλαγή της συσκευής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.:SFGSFGSF:

φιλε για κοιτα μηπως ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αναβαθμιση.σου κλεινει για ενα δυο δευτερα και σου ξανακανει επανεκινηση μηπως?το ιδιο ειχα και εγω στην c 8000 την πρωτη βδομαδα που την πηρα και παραλιγο να την ξεκρεμασω να την στειλω πισω.πηγαινε μενου-αυτοδιαγνωση-αναβαθμιση λογισμικου, και εκει που λεει αναβαθμιση σε κατασταση αναμονης βαλτο απενεργοποιημενο.πιστευω εχεις αυτο το προβλημα.ελπιζω να εχουμε ιδιο μενου!

φιλε για κοιτα μηπως ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αναβαθμιση.σου κλεινει για ενα δυο δευτερα και σου ξανακανει επανεκινηση μηπως?το ιδιο ειχα και εγω στην c 8000 την πρωτη βδομαδα που την πηρα και παραλιγο να την ξεκρεμασω να την στειλω πισω.πηγαινε μενου-αυτοδιαγνωση-αναβαθμιση λογισμικου, και εκει που λεει αναβαθμιση σε κατασταση αναμονης βαλτο απενεργοποιημενο.πιστευω εχεις αυτο το προβλημα.ελπιζω να εχουμε ιδιο μενου!
Ναι, αλλά αν ήταν αυτό, δε θα του έβγαζε κάποιο μήνυμα;
Πάντως όπως και να έχει αν δε το ξανακάνει μπορεί να ήταν τυχαίο, η ακόμα και όχι καλή επαφή στη μπρίζα ( να μην είχε κουμπώσει πολύ καλά το φις ), μου είχε τύχει κάποτε κάτι τέτοιο.
Περιμένει και αν το ξανακάνει , επικοινωνία με το σερβις.

φιλε για κοιτα μηπως ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη αναβαθμιση.σου κλεινει για ενα δυο δευτερα και σου ξανακανει επανεκινηση μηπως?το ιδιο ειχα και εγω στην c 8000 την πρωτη βδομαδα που την πηρα και παραλιγο να την ξεκρεμασω να την στειλω πισω.πηγαινε μενου-αυτοδιαγνωση-αναβαθμιση λογισμικου, και εκει που λεει αναβαθμιση σε κατασταση αναμονης βαλτο απενεργοποιημενο.πιστευω εχεις αυτο το προβλημα.ελπιζω να εχουμε ιδιο μενου![/QUOTE
Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.Ήδη επικοινώνησα με ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και θα μου την αλλάξουν σήμερα.
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Παρέλαβα τη καινούργια TV και ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχω πρόβλημα.Πάντως η πρώτη εντύπωση είναι ότι η καινούργια έχει καλύτερη εικόνα.Για να δούμε λοιπόν.....:worshippy: