ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ NERO

udt71

AVClub Addicted Member
13 October 2006
1,798
Deep Sea
Έφτιαξα έναν καινούργιο υπολογιστή με Asus P6X58 Premium, Intel i7 930, Ram OCZ 6GB 1866 και λειτουργικό Windows 7 Pro 64 Bit γνήσιο.
Αρχικά εγκατέστησα το Nero 7.9.6.0 και όταν προσπάθησα να κάνω αντιγραφή το πρόγραμμα ολοκλήρωνε την αντιγραφή μέχρι το 2 % και κόλαγε και έπρεπε να κάνω restart τον υπολογιστή. (Δεν μπορούσα ούτε τα dvd από τα DVD-RW να βγάλω).
Απεγκατέστησα το πρόγραμμα και εγκατέστησα το Nero Suite 10.013100 και έκανε τα ίδια.
Απεγκατέστησα το πρόγραμμα και εγκατέστησα το Nero Suite 10.0.10700.7.100 και κάνει τα ίδια.
Ο επεξεργαστής είναι στο 3 % ο ένας πυρήνας και η ram στο 26 %.
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει πριν αναγκαστώ να τον φορμάρω.
Ευχαριστώ...

Πρωτου περασεις στο format , ελεγξε τα media που χρησιμοποιεις , τσεκαρε το dvdrw με ενα αλλο, και δοκιμασε αλλο προγραμμα πχ cdburnerxp

Το nero δημιουργεί μερικές φορές προβλήματα, δοκίμασε και το imgburn!

αν δεν τα εχει παιξει το dvd δες την τροφοδοσια σου... μηπως εχεις βαλει πολλα πανω σε μια γραμμη;

Ευχαριστώ για της απαντήσεις.
Τα DVD-RW ειναι 2 και δουλευανε πριν την αναβάθμηση μια χαρά.
Το τροφοδοτικό ειναι καινούργιο 850W (CoolerMaster Silent Pro M850).

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ NERO

δοκιμασε ενα αλλο προγραμμα εγγραφης και αν δουλευουν τα drive σου σωστα τοτε οντως φταιει το nero.

Θα δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα και θα δω.
Το nero γιατί φταίει την στιγμή που δουλεύει κανονικά σε άλλον υπολογιστή?

με nero vision απο την εκδοση 10 του προγραμματος nero burning,εχω περασει καποια αρχεια με καταληξη mov(απο καμερα)και ενω εχω βρει ολα τα υπολοια(join,επεξεργασια,φιλτρα κτλ)δεν μπορω να του φτιαξω chapters.
πως γινεται..?

για να μην ανοιγω νεο θεμα για NERO θα πω και εγω για το προβλημα μου !

Γραφω δισκακια CD DVD Blu Ray με το γραφτηρι της LG που εχω εδω και 3 χρονια περιπου ηταν νομιζω το πρωτο της Ελ Τζι ...

με το διο προγραμα ολα αυτα τα χρονια ΝΕΡΟ ...
ολα καλα αλλα εδω και 3 μηνες οταν γραφω ψηφιακα αρχεια δηλ, φωτος σε δισκακι ασχετα τι δισκακι ειναι ... απλα το γραμενο δισκακι δεν το διαβαζει !

Οταν γραψω μουσικη σε απλο CD μπορω να το ακουσω οκ !

Και εχω παρατηρησει ενω παλια οταν εγραφε δεν εκανε καθολου θορυβο τωρα κανει σαν γκαζωνει στην ανηφορα .....

ειμαι για καινουργιο γραφτηρι ;;;;;;;;

Kαι εγω εχω το LG Blueray και ενω εγραφα κανονικα DVDVIDEO τωρα κολλαει και μετα δεν βρισκει την συσκευη ο υπολογιστης και πρεπει να ξαναμπουταρω. Μετα πολλα καποια στιγμη εγραψε μετα τιποτα παλι. Με το ConvertX to DVD και με το NERO 11 το ιδιο προβλημα