Πρόβλημα με οπτική ίνα

kokobloko83

New member
7 February 2011
38
Συνδέω το ps3 με οπτικη ινα. Παω sound settings του δίνω ρυθμίσεις για optical in και τικαρω τα παντα απο τις επιλογες (αραγε αυτο ειναι το λάθος μου??) Στη συνέχεια έχω ήχο αλλα επιλεκτικά. Δλδ ολα στο μενου ακουγονται απο την οπτικη ινα, mp3 , games (οχι όλα) ,και σχεδον τα πάντα. το pes για παράδειγμα έχει ηχο. Το ΝΒΑ2Κ11 ΔΕΝ εχει. σε blueray νοικιαζομενο το τρειλερ ταινιας (διαφημιση στην αρχη) εδινε ήχο. η ταινία όχι.
Να σημειώσω οτι οταν κάνω την σύνδεση με ΗDMI έχω πάντα ήχο. και στο 2κ11 και όλα.
Τι κάνω λάθος; Υπάρχει λύση;; Ευχαριστώ!!!
Υ.Γ. το H/C είναι αυτό: http://www.panasonic.gr/product/sc-bt230

Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρολα αυτα δεν βρήκα κατι. Το προβλημα μου ειναι λιγο διαφορετικο απο οσα διαβασα γιατι δεν ειναι οτι δεν παιζει. Ειναι οτι παιζει ορισμενα.......Αν καποιος ξέρει κατι.............

Φαντάζομαι αυτά που παίζει τα παίζει πάντα, κι αυτά που δεν παίζει δεν τα παίζει ποτέ έ;
Θα υπέθετα ότι το panasonic σου έχει περιορισμό στο σήμα που παίρνει από την οπτική (πχ παίζει μόνο 16/48) και γι'αυτό παίζει επιλεκτικά.
Ψάξτο στο manual μήπως λέει κάτι.

Είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα (με λίγο διαφορετικό εξοπλισμό). Η λύση για μένα ήταν να ΜΗΝ τα τικάρω όλα. Επειδή ο αποκωδικοποιητής μου είναι παλιός κράτησα μόνο τα Dolby Digital 5.1, DTS 5.1, AAC και τα προεπιλεγμένα.