Πρόβλημα με Panasonic Plasma TH-42PX70E

MikeVW

New member
5 July 2009
11
Νέος στο forum και δυστυχώς το πρώτο που θέμα ανοίγει το πρόβλημα που έχω με την 1 1/2 χρονών TV μου. Μου βγάζει εδώ και κάνα μήνα μια κάθετη γραμμή πάχους μισού εκαταστού περίπου από το πάνω μέρος της οθόνης μέχρι κάτω.Η γραμμή δεν φαίνεται όταν παίζει πολύ σκούρα χρώματα αλλά όταν έχει πράσινο η γραμμή δείχνει μαύρη.όταν πέφτει σε ανθρώπινο πρόσωπο δείχνει πράσινη. Έχετε καμία ίδεα τι μπορεί να παίζει??? Είχε πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο??? Help me!!!! Ευχαριστώ!!!

sorry παιδιά τώρα είδα πως υπάρχει και άλλη αναφορά...
θα καλέσω την Δευτέρα το service και βλέπουμε.Από ότι είδα σε αλλα θέματα πάει για αλλαγή panel. Ξέρετε μήπως τι μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια βλάβη??? Και αν μετά την αλλαγή του panel μπορείς να είσαι σίγουρος πως η TV θα μπορέσει να δουλεύει απροβλημάτιστα για μεγάλο διάστημα???

meτα την αλλαγη πανελ θα εισαι οκ.
Παλι καλα που σου ετυχε μεσα στην εγγυηση.Απλα λιγη υπομονη μεχρι να την παρεις πισω.

είναι τυχαίο που βγήκε η γραμμή λίγο μετά που έβαλα στην TV playstation3??? Αν και δεν έχω παίξει πάνω από 2ωρο και πάντα έπαιζε κίνηση στην εικόνα
Μήπως οι plasma δεν είναι για τέτοια??

Δεν έχει σχέση η πηγή που έβαλες. Στα συγκεκριμένα μοντέλα υπήρχε πρόβλημα στο panel, γι αυτό και βλέπεις να έχει παρουσιαστεί βλάβη σε τόσους πολλούς...