Εχω ενα προβλημα με την εν λογω τηλεοραση.Πριν 8 μηνες ξαφνικα οταν την ανοιγα μετα απο μισο λεπτο χανοταν η εικονα και ειχα μονο ηχο.Διαβαζω εδω μεσα για αναλογα προβληματα με το inverter και φωναζω τεχνικο,ο οποιος οντως μου ειπε οτι το προβλημα ηταν αυτο.Το αντικατεστησε και ολα ηταν καλα μεχρι την περασμενη Παρασκευη.Τοτε ξαφνικα αρχισε να σβηνει η τηλεοραση.Εβγαζα την τροφοδοσια και μετα απο 3-4 λεπτα που ξαναεβαζα το καλωδιο ηταν ενταξει για λιγη ωρα μεχρι που εσβηνε παλι.Προσεξα ομως και κατι αλλο.Εσβηνε οταν επελεγα συσκευη που ηταν συνδεμενη με το HDMI και οταν επελεγα συσκευη με το scart δεν εσβηνε.Την ανοιξα απο πισω για να την καθαρισω απο τυχουσες σκονες την Κυριακη και αφου την φυσηξα λιγο(φοβηθηκα να το βγαλω τελειως το καλυμα)επανηλθε σε κανονικη κατασταση μεχρι χθες Πεμπτη που αρχισε παλι να σβηνει.Για να μην εχω βαλε-βγαλε το καλωδιο δεν εβαλα καθολου συσκευη με HDMI.Το βραδυ την εκλεισα(στην αναμονη) και το πρωι που πηγα να την ανοιξω ηταν σβησμενη.Βγαζω το καλωδιο και οταν το εβαλα ειχε ηχο,αντι ομως εικονας ειχε καθετες μπαρες.
Τι μπορει να συμβαινει?Φτιαχνεται και εαν ναι συμφερει?
Υ.Γ. Ειναι αγορασμενη τον Απριλιο του '08.
Τι μπορει να συμβαινει?Φτιαχνεται και εαν ναι συμφερει?
Υ.Γ. Ειναι αγορασμενη τον Απριλιο του '08.