ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PHILIPS DVP5980

SWG2007

New member
25 October 2007
1
Γεια σας σε ολους. Εκανα register στο avclub για να ζητησω την βοηθεια σας σε ενα προβλήμα που εχω με το νεο μου DVD Philips DVP5980. Το εχω συνδεσει με TV LG 42LC51 και εναν audio/video ενισχυτη της Yamaha RXV459. Η συνδεση με την TV ειναι καλοδιο HDMI (των 15euro) και με τον ενισχυτη με ψηφιακο coaxial. Εχω 2 προβληματα.

1. Οταν παιζει με την HDMI, κοβεται το σημα που στέλνει στην τηλεοραση ανα 4 δεπτερολεπτα. Μερικες φορες μπορει να δω για 3-4λεπτα κανονικα και μετα αρχιζει να κοβεται το σημα μεχρι που μπορει να σταματησει τελειως. Υποψιν με την αναλογικη εξοδο SCART διχνει κανονικά χωρις προβλήματα.

2. Δευτερο προβλημα, κατα την αναπαραγωγη μουσικων κομματιων απο οπου και να διαβαζει (δηλαδη USB,CD,USB player) μερικες φορες κόβεται το σημα προς τον ενισχυτη. Κανει κατι διακοπες ανα 4 λεπτα για 1 δεπτερόλεπτο.

Πολυ παραξενα πραγματα συμβαινουν!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ?

Προκαταβολικα ευχαριστω για οποιον απαντησει.