Προβλήμα με PHILIPS DVP5980

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
Καλησπέρα .
Σήμερα παρέλαβα το Philips DVP 5980 και αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα, καταρχήν δεν έχω ήχo ούτε όταν το σύνδεσα με την τηλεόραση με scart ή hdmi ,μάλιστα στη σύνδεση με component δεν μου δίνει ούτε εικόνα.
Πολλές από τις ρυθμίσεις που αναγράφει το εγχειρίδιο χρήσης δεν μου τις βγάζει στο μενού του DVD.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω άν είναι θέμα ρυθμίσεων η βγήκε προβληματικό το Dvd Player ;

Τελικά κατάφερα να λύσω τα περισσότερα προβλήματα αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις από το μενού.
Επισκέφτηκα και την Ιστοσελίδα του κατασκευαστή για να βρω την τελευταία αναβάθμιση ,αλλά δεν βρήκα αναβαθμίσεις.
Μια αναβάθμιση (αρχείο bin) που είχα κατεβάσει από κάποιο forum προσπάθησα να το περάσω στο Philips ακολουθόντας τις οδηγίες αλλά δεν αναγνωρίστηκε το cd .
Ξέρει κανείς πως παίζοται ξεχωριστή υπότιτλοι ;

Re: Πρόβλημα με PHILIPS DVP5980

Καλησπέρα.
Τελικά μπόρεσα και έκανα αναβάθμιση και το DVD Player παίζει ξεχωριστούς υπότιτλους.
Το μόνο πρόβλημα υπάρχει σε κάποιες ταινίες που μου βγάζει μύνημα ότι δεν εντόπισε video codecs και δεν μου δίνει εικόνα αλλά μόνο ήχο.

Last edited:
Καλημέρα.
Ένα άλλο πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο DVD Player είναι ότι όταν παίζει κάποια ταινία με υπότιτλους από το usb μου τους βγάζει πολύ μικρούς.
Μπορούμε να μεγαλώσουμε το μέγεθος των υπότιτλων στο συγκεκριμένο DVD Player ;

Καλημέρα.
Ένα άλλο πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο DVD Player είναι ότι όταν παίζει κάποια ταινία με υπότιτλους από το usb μου τους βγάζει πολύ μικρούς.
Μπορούμε να μεγαλώσουμε το μέγεθος των υπότιτλων στο συγκεκριμένο DVD Player ;

Απ' όσο ξέρω όχι, οι υπότιτλοι δε μεγαλώνουν, τουλάχιστον στα περισσότερα dvd που γνωρίζω. Για τα υπόλοιπα ερωτήματα δε μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα. Προφανώς για να μη λαμβάνεις καμία απάντηση δεν το έχει κανένας στο forum.

Απ' όσο ξέρω όχι, οι υπότιτλοι δε μεγαλώνουν, τουλάχιστον στα περισσότερα dvd που γνωρίζω. Για τα υπόλοιπα ερωτήματα δε μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα. Προφανώς για να μη λαμβάνεις καμία απάντηση δεν το έχει κανένας στο forum.
Καλησπέρα.
Τα υπόλοιπα προβλήματα μπόρεσα να τα λύσω ,μόνο το θέμα των υπότιτλων δεν μπόρεσα να λύσω.

Φίλε μου,
καλό θα ήταν να μπεις στον κόπο να γράψεις πως τα έλυσες τα προβλήματα ώστε να υπάρχει η πληροφορία για κάποιον που μελλοντικά μπορεί να την χρειαστεί.

Για να μεγαλώσεις τους υπότιτλους ή ψάχνεις για ανεπίσημο firmware από τρίτο ή πας σε λύση ενσωμάτωσης τους με πρόγραμμα (π.χ. AviAddXSubs) και ορίζεις ότι size θέλεις

Καλησπέρα.
Όλα τα προβλήματα που είχα στην αρχή λύθηκαν με τις ρυθμίσεις που έβαλα στο μενού του DVD Player για ποιές έξοδοι (hdmi ή component )θα ειναι ενεργοποιημένοι ,στον ήχο αν θα είναι αναλογικός ή ψηφιακός.
Το πρόβλημα τον υπότιτλον το έλυσα με αναβάθμιση απο την σελίδα του κατεσκευαστή http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=DVD_PLAYERS_SU&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&session=20080731101501_77.49.151.22&ctn=DVP5980/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
Φίλε group131 δεν κατάλαβα τι εννοείς .Να βρω ανεπίσημο firmware´για το συγκεκριμένο DVD Player;

Kαλημέρα σε όλους τους φίλους.
Βρήκα τελικά ανεπίσημα firmware τα οποία ακόμα δεν έχω δοκιμάσει.
Μου έβγαλε όμως ξαφνικά ένα άλλο πρόβλημα ,δεν αναγνωρίζει τα usb stick ,τα οποία αναγνώριζε τις προηγούμενες μέρες

Last edited: