ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PHILIPS

george_athens98

New member
27 September 2008
42
Γεια σας,μου προεκυψε ενα προβλημα με την LCD `42 PHILIPS PFL7962D.Την αγορασα πριν 7 μηνες και ξαφνικα πριν λιγες μερες ενω εβλεπα ενα τηλεοραση,μου αλλαξε καναλι χωρις να πειραξω το τηλεκοντρολ.Αυτο συνεβει 5-6 φορες ακομα.Oπως επεισης το εξεις:ενω βλεπω ενα καναλι σε φορμα 16:9,μου αλλαζει μονο του την φορμα,οπως πχ το ΣΚΑΙ μολις το πατησεις γυρναει απο 4:3,σε 16:9 αυτοματα.Εμενα μου το κανει σε αλλα καναλια,πχ στο MEGA η ANT1 ενω ειναι σε φορμα 16:9 ξαφνικα αλλαζει μονο του σε 4:3.Μηπως τα εχει παιξει η βγηκε ελλατωματικη;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΕΙΧΑΜΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΝΕΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕΡΒΙΣ.

Δοκίμασε να πας το τηλεκοντρόλ σε άλλο δωμάτιο. Αν το κάνει ακόμα, θες σέρβις. Αν όχι, θες νέο τηλεχειριστήριο.

δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο, αλλά και εγώ θυμάμαι 1 περίπτωση προβληματικού τηλεκοντρολ, που άλλαζε κανάλια μόνο του. Νομίζω ότι του το αντικαταστήσανε από την αντιπροσωπία...