Πρόβλημα με Power Plus AT-2000

Penelope Mavromara

New member
20 November 2012
1
Καλημέρα, έχω στο ίδιο σπίτι 2 αποδικωποιητές σε διαφορετικές τηλεοράσεις. Και οι δύο τηλεοράσεις είναι LG. Ενώ στη μία βρίσκω μία χαρά όλα τα ψηφιακά κανάλια, στην δεύτερη τα ψηφιακά κανάλια μου όταν κάνει αναζήτηση, τα βγάζει στο ράδιο και όχι στην επιλογή της τηλεόρασης. Ο εν λόγω αποδικοποιητής είναι DVB-T Power Plus AT-2000, αν σας λέει κάτι. Έχω ήδη κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά και πάλι το ίδιο. Τι έχω κάνει λάθος και πως μπορώ να τα φέρω στην ένδειξη της τηλεόρασης;

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα Πηνελόπη.

Νομίζω ο συγκεκριμένος δέκτης είναι MPEG-2, γι' αυτό δεν μπορεί να έχει εικόνα στα ψηφιακά κανάλια πια, μόνο ήχο.
powerplus_at2000.jpg

Αυτό που λες ότι τα εμφανίζει στην λίστα ραδιοφώνων με μπερδεύει. Δηλαδή βλέπεις εκεί να λέει MEGA, STAR κτλ;

Έχω την εντύπωση οτι ένας παλιός δέκτης MPEG2 που έχω βάζει όσα κανάλια δεν μπορει να αποκωδικοποιήσει στη λίστα με τα ραδιόφωνα. Θα το δω το απόγευμα.

Εστω και MPEG2 όμως, θα έπρεπε να δείχνει εικόνα στα Βουλή, DW & BBC.

Επεξεργασία
: Καλά το θυμόμουν. Ο Telemax MPEG2 βάζει τα κανάλια MPEG4 στη λίστα των ραδιοφώνων.

Άψογο μηχάνημα ο Telemax, BTW. Ζυγίζει όσο 5 "μοντέρνοι" δέκτες, βαρύ μέταλλο παντού, με οθόνη και OSD που θα έκανε πολλούς "νέους" να κοκκινίσουν από ντροπή.

Last edited by a moderator: