Πρόβλημα με PS3 (Yellow Light Of Death)

Περασαν καποιες ωρες και αφου δεν φανηκε καποιος που να ξερει καλυτερα να πω και εγω οτι κατα πασα πιθανοτητα ο σκληρος που εβγαλες αναγνωριζεται μονο απο το χαλασμενο ps3 και αν το βαλεις σε καινουργιο δεν θα λειτουργει,τι επρεπε να κανεις τωρα ,πριν χαλασει το fat επρεπε να παρεις backup του σκληρου του ps3 σε εξωτερικο HDD και μετα το εξωτερικο να το συνδεσεις στο καινουργιο ps3 και να τα περασεις μεσα.
Ανταπτορας δεν νομιζω να υπαρχει,μονο η M$ εχει για το 360 της.

Λοιπόν το κατσαβίδιασα άσχημα. Έτσι και αλλιώς τα είχε φάει τα ψωμιά του, και αφου με τους τρόπους που βρήκα στο ιντερνετ, δεν έλεγε να βγει το δισκάκι που είχε μείνει μέσα, εγχειρίστηκε, το δισκάκι βγήκε, επίσης κράτησα και το σκληρό δίσκο, και το υπόλοιπο κομματιασμένο πήγε στην ανακύκλωση.
Η ερώτηση που έχω είναι: Ο σκληρός που κράτησα από το 60αρι FAT, μπορεί να μου χρησιμεύσει να περάσω ότι έχει μέσα σε ένα νέο PS3 αν τελικά πάρω άλλο; και με ποιο ή ποιους τρόπους μπορώ να το κάνω αυτό;
Ας πούμε υπάρχει αντάπτορας που να συνδέσω το σκληρό και να περάσω τα αρχεία του στο pc και από εκεί να τα ρίξω με εξ. σκληρό στο σκληρό δίσκο του νέου PS3;
Περιμένω παρακαλώ τις γνώσεις σας για να δω τι θα κάνω.
Ευχαριστώ.
ο σκληρος απο το παλιο σου ps3,οταν μπει σε νεο,θα φορμαριστει οποτε τα χανεις οτι ειχες μεσα.
και δεν ειναι κοινο φορμαρισμα,στο pc αν τον ενωσεις δεν θα τον βρεις....