Πρόβλημα με PS3

niko1966

Established Member
5 December 2009
170
Arta
Έχω ένα πρόβλημα με PS3.Ev' ώρα παιχνιδιού ξαφνικά μου πέφτει το ρεύμα του PS3.Αυτό συμβαίνει αφού το ανοίξω μετά από 25λεπτά.Έχω ελέγξει την πρίζα του καθώς και το καλώδιο της κονσόλας και είναι εντάξει.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Για τροφοδοτικό ακούγεται, δεν έχεις το εγχειρίδιο χρήσης να δεις τι γράφει ο ίδιος ο κατασκευαστής; Την αγόρασες καινούρια ή μεταχειρισμένη την κονσόλα; Στο παρακάτω λινκ λέει πως έχει αυτόματο κλείσιμο σε περίπτωση ανόδου της θερμοκρασίας, μήπως δεν αερίζεται καλά; http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090712203058AAxHigJ

Last edited:
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με PS3

Δεν καταλαβαινω τι γραφεις.Οχι δεν ακουγεται ο ανεμιστηρας ουτε αναβει κανενα λαμπακι.Την κονσολα την εχω 2 χρονια περιπου

YLOD ονομάζεται η βλάβη που βγάζουν τα PS3.

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με PS3

YLOD ονομάζεται η βλάβη που βγάζουν τα PS3.

Δεν είναι ακριβώς η βλάβη, η ονομασία προέρχεται απ τα αρχικά Yellow Light Of Death,(κίτρινο λαμπάκι του θανάτου) ο κολλητός μου που το έπαθε άλλαξε όλη την κονσόλα με μεταχειρισμένη αφού η μητρική που παθαίνει αυτή τη βλάβη δεν επισκευάζεται και θέλει αντικατάσταση με υψηλό κόστος. Ο φίλος να παρατηρήσει αν πριν κλείσει η κονσόλα ανάψει στιγμιαία η δεξιά λυχνία σε κίτρινη απόχρωση και σβήσει.

Μιας και μιλάμε για προβλήματα σε PS3.
Ένα πρόβλημα που έχει ένα PS3 που έχω δώσει σε ένα φίλο ,είναι ότι βγάζει μήνυμα ,λίγο μετά το άνοιγμα, ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και σβήνει.

'Οταν το είχα μου το έκανε και εμένα ,το άνοιξα (βρήκα αρκετά βιντεάκια για το πως ανοίγεις το PS3 ,λόγω YLOD)και του έβαλα θερμοαπαγωγική πάστα.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με PS3

Μιας και μιλάμε για προβλήματα σε PS3.
Ένα πρόβλημα που έχει ένα PS3 που έχω δώσει σε ένα φίλο ,είναι ότι βγάζει μήνυμα ,λίγο μετά το άνοιγμα, ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και σβήνει.

'Οταν το είχα μου το έκανε και εμένα ,το άνοιξα (βρήκα αρκετά βιντεάκια για το πως ανοίγεις το PS3 ,λόγω YLOD)και του έβαλα θερμοαπαγωγική πάστα.

Kαι; Λύθηκε το πρόβλημα ή ακόμα το βγάζει το μήνυμα στο φίλο σου; Επίσης από που τη βρήκες την πάστα; (Οχι σεράνο έτσι);

Που μπορω να απευθυνθω για την επισκευη της κονσολας;Πιθανον υπερθερμαινεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με PS3

Kαι; Λύθηκε το πρόβλημα ή ακόμα το βγάζει το μήνυμα στο φίλο σου; Επίσης από που τη βρήκες την πάστα; (Οχι σεράνο έτσι);
Εγώ είχα πρόβλημα με το θόρυβο ,θεώρησα (από όσα διάβασα) ότι θα εχει φύγει η θερμοαπαγωγική πάστα για αυτό και άνοιξα το PS3 .
Αγόρασα τη θερμοαπαγωγική πάστα από online κατάστημα και την άλλαξα στο PS3 .Δεν είδα μεγάλη διαφορά .
Πήρα μια άλλη καλύτερη θερμοαπαγωγική πάστα, πάλι από online κατάστημα ,και την και έβαλα στο PS3 ,τότε μειώθηκε λίγο ο θόρυβος.

Έδωσα το PS3 σε ένα φίλο για τα παιδιά του ,όσο ήταν εδώ πάνω στη Βόρεια Ελλάδα δεν είχε βγάλει μήνυμα για θερμοκρασία.
Όταν κατέβηκε στην Αθήνα μου είπε ότι με το που έβαλε το PS3 στο ρεύμα το έβγαζε και βγάζει μήνυμα περι υψηλής θερμοκρασίας και σβήνει.
Κάτι μπορεί να πειράχτηκε με την μετακίνηση ή είστε πολύ θερμοί εκεί κάτω στην Αθήνα .

Μια και το ρωτάει και ο φίλος ,αν ξέρει κάποιος ποιοι επισκευάζουν PS3 στην Αθήνα.
Ο φίλος είναι στον Άγιο Δημήτριο (Μραχάμι).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με PS3

Εγώ είχα πρόβλημα με το θόρυβο ,θεώρησα (από όσα διάβασα) ότι θα εχει φύγει η θερμοαπαγωγική πάστα για αυτό και άνοιξα το PS3 .
Αγόρασα τη θερμοαπαγωγική πάστα από online κατάστημα και την άλλαξα στο PS3 .Δεν είδα μεγάλη διαφορά .
Πήρα μια άλλη καλύτερη θερμοαπαγωγική πάστα, πάλι από online κατάστημα ,και την και έβαλα στο PS3 ,τότε μειώθηκε λίγο ο θόρυβος.

Έδωσα το PS3 σε ένα φίλο για τα παιδιά του ,όσο ήταν εδώ πάνω στη Βόρεια Ελλάδα δεν είχε βγάλει μήνυμα για θερμοκρασία.
Όταν κατέβηκε στην Αθήνα μου είπε ότι με το που έβαλε το PS3 στο ρεύμα το έβγαζε και βγάζει μήνυμα περι υψηλής θερμοκρασίας και σβήνει.
Κάτι μπορεί να πειράχτηκε με την μετακίνηση ή είστε πολύ θερμοί εκεί κάτω στην Αθήνα .

Μια και το ρωτάει και ο φίλος ,αν ξέρει κάποιος ποιοι επισκευάζουν PS3 στην Αθήνα.
Ο φίλος είναι στον Άγιο Δημήτριο (Μραχάμι).

Στο από πάνω ποστ Νο12 έχω βάλει δύο διευθύνσεις για επισκευή ps3.

Καλημέρα κι από μένα.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η ανάλυση της αρχικής οθόνης με το menu του ps3 από 1080p έγινε ξαφνικά 576p με αποτέλεσμα τεράστια εικονίδια του menu (αυτό έγινε χωρίς να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις).
όταν πάω στα setings-video settings και το βάζω 1080p, μικραίνει κανονικά τα εικονίδια του menu, με ρωτάει αν θέλω να κρατήσω αυτή την αλλαγή, του πατάω yes και πάλι μου βγάζει την αρχική οθόνη σε ανάλυση 576p.
Μπορεί κανείς να μου πει πως διορθώνεται αυτό και τι μπορεί να συμβαίνει?
Τα blu ray που του βάζω τα παίζει κανονικά στα 1080p, ενώ τα παιχνίδια που έχει ο σκληρός του σε 576p.
Eυχαριστώ και περιμένω κάποια πρόταση-βοήθεια.

Καλημέρα κι από μένα.
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η ανάλυση της αρχικής οθόνης με το menu του ps3 από 1080p έγινε ξαφνικά 576p με αποτέλεσμα τεράστια εικονίδια του menu (αυτό έγινε χωρίς να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις).
όταν πάω στα setings-video settings και το βάζω 1080p, μικραίνει κανονικά τα εικονίδια του menu, με ρωτάει αν θέλω να κρατήσω αυτή την αλλαγή, του πατάω yes και πάλι μου βγάζει την αρχική οθόνη σε ανάλυση 576p.
Μπορεί κανείς να μου πει πως διορθώνεται αυτό και τι μπορεί να συμβαίνει?
Τα blu ray που του βάζω τα παίζει κανονικά στα 1080p, ενώ τα παιχνίδια που έχει ο σκληρός του σε 576p.
Eυχαριστώ και περιμένω κάποια πρόταση-βοήθεια.
Στο μενού display πήγες; Εκεί καθορίζεις την ανάλυση της εικόνας, εκεί που πήγες καθορίζεις την ανάλυση αναπαραγωγής.

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ,αν ξέρει ,ποια είναι η τιμή περίπου για επισκευή για ylod .

δυστυχως δεν φτιάχνεται το YLOD, αυτή η sony ώρες ώρες κάνει τραγικά λαθη.

αργή η απάντηση μου αλλά είπα να απαντήσω γιατί το έπαθα και εγώ πρόσφατα