Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα την συγκεκριμένη τηλεόραση από το Πλαίσιο,
Την πήγα στην samsoung μου την κράτησαν μια βδομάδα και ούτε τα βαθουλώματα έφυγαν ούτε ασχολήθηκαν με το αλλο πρόβλημα..
Ξέρει κανείς μήπως για ποιο λόγο μπορεί να κολλάει? Είναι ελλάτωμα ή φταίει καποιο καλώδιο?(εβάλα και 2ο υπολογιστή για να δοκιμάσω τετραπύρηνο με ati 3850 και τα ίδια, κολάει συνέχεια).
Από την κάρτα γραφικών έχω μετατροπέα που βγάζει σε hdmi μπορεί να φταίει αυτό?Τι να πω,
Πρέπει να μπω σε κρυφό μενού να πειράξω κάτι απο κεί?
βοηθήστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε έχω φρικάρει,
ευχαριστώ πολυ..
- Το άρχικό πρόβλημα ήταν αισθητικό, δηλαδή όπου εχει βίδες από πίσω έχει κάνει λακούβες μπροστά στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.
- Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι έχω συνδέσει PC διπύρινο με κάρτα γραφικών hd και κολάει από divx μέχρι και mkv αρχεία που γιαυτό την αγόρασα πιο πολύ να βλέπω..
Την πήγα στην samsoung μου την κράτησαν μια βδομάδα και ούτε τα βαθουλώματα έφυγαν ούτε ασχολήθηκαν με το αλλο πρόβλημα..
Ξέρει κανείς μήπως για ποιο λόγο μπορεί να κολλάει? Είναι ελλάτωμα ή φταίει καποιο καλώδιο?(εβάλα και 2ο υπολογιστή για να δοκιμάσω τετραπύρηνο με ati 3850 και τα ίδια, κολάει συνέχεια).
Από την κάρτα γραφικών έχω μετατροπέα που βγάζει σε hdmi μπορεί να φταίει αυτό?Τι να πω,
Πρέπει να μπω σε κρυφό μενού να πειράξω κάτι απο κεί?
βοηθήστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε έχω φρικάρει,
ευχαριστώ πολυ..