ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG 37A558

donlee8

New member
27 January 2009
14
Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα την συγκεκριμένη τηλεόραση από το Πλαίσιο,
  • Το άρχικό πρόβλημα ήταν αισθητικό, δηλαδή όπου εχει βίδες από πίσω έχει κάνει λακούβες μπροστά στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.
  • Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι έχω συνδέσει PC διπύρινο με κάρτα γραφικών hd και κολάει από divx μέχρι και mkv αρχεία που γιαυτό την αγόρασα πιο πολύ να βλέπω..
Οταν λέω κολλάει εννοώ ότι σπάει η εικόνα (σαν να κάνει slow motion σε συνεχή χρονικά διαστήματα).
Την πήγα στην samsoung μου την κράτησαν μια βδομάδα και ούτε τα βαθουλώματα έφυγαν ούτε ασχολήθηκαν με το αλλο πρόβλημα..

Ξέρει κανείς μήπως για ποιο λόγο μπορεί να κολλάει? Είναι ελλάτωμα ή φταίει καποιο καλώδιο?(εβάλα και 2ο υπολογιστή για να δοκιμάσω τετραπύρηνο με ati 3850 και τα ίδια, κολάει συνέχεια).
Από την κάρτα γραφικών έχω μετατροπέα που βγάζει σε hdmi μπορεί να φταίει αυτό?Τι να πω,

Πρέπει να μπω σε κρυφό μενού να πειράξω κάτι απο κεί?

βοηθήστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε έχω φρικάρει,

ευχαριστώ πολυ..

Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία με το "εξόγκωμα" από τις βίδες που λες;
Τι είδους λακούβες είναι αυτές;
Σχετικά με το pc, σε τι ανάλυση το έχεις ρυθμίσει; Το HDMI καλώδιο πόσα μέτρα είναι;

Το pc το χω ρυθμίσει σε 1920χ 1080 οσο πάει δηλαδή, το καλώδιο ειναι περίπου 2 μέτρα, πήγα και αγόρασα εντω μεταξύκαι ακριβό καλώδιο χωρίς μετατροπέα από την κάρτα γραφικών σε HDMI και τα ίδια..
τι άλλο να κανω?

Last edited:
Σχετικά με το κόλλημα στις ταινίες, μήπως έχεις την λειτουργία MoviePlus ενεργή? Σε HD αυτό πρέπει να είναι Off, όπως και σε ότι δίνεις μέσω hdmi (upscale).

Ένα-ένα. Αρχικά με το "αισθητικό" πρόβλημα. Από την φωτογραφία δεν μπορώ να διαπιστώσω κάποιο πρόβλημα. Αυτό που βλέπω είναι απλά κάποια "νερά" στην γυαλάδα των πλαστικών, το οποίο δεν ξέρω αν πρέπει να είναι διαφορετικό. Είναι κάτι που το κάνει μόνο η δική σου τηλεόραση; Δηλαδή έχεις δει αυτό το μοντέλο και το γυαλιστερό του πλαίσιο δεν κάνει αυτά τα νερά;
Μήπως είναι στραβό το πλαστικό (και δεν φαίνεται στην φωτογραφία); Γιατί αν είναι στραβό το πλαστικό κάλυμμα, τότε όντως κάτι συμβαίνει και καλό είναι να μιλήσεις με το σέρβις. Αν όμως η επιφάνεια είναι επίπεδη, και απλά κάνει νερά η γυαλάδα, δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα (ίσως όχι) αλλά μίλα πάλι και με το σέρβις για να δούμε τι συμβαίνει.

Σχετικά με την αναπαραγωγή από υπολογιστή, το desktop το βλέπεις κανονικά;

Κοίτα, αυτά τα νερά που βλέπεις είναι βαθουλώματα και απο πίσω ακριβώς ειναι οι βίδες που βιδώνουν στο πλαίσιο και έχει αρπάξει το πλαστικό, Φαντάσου ότι σου χω στείλει την δέξια μεριά μόνο έχει και πάνω και όπου έχει βίδα απο πίσω. την έστειλα στην SAMSUNG και υποτίθεται μου αλλάξανε το πλαίσιο και ήρθε ίδια πίσω. είναι όλη η παρτίδα έτσι,

Σχετικά με την αναπαραγωγή το desktop το βλέπω κανονικά και φωτογραφίες όλα, απλά σε όλα τα Βίντεο κολάει η εικόνα. Εδώ κολλάει και το dvd με το απλό scart. Μόνο στην τηλεόραση δηλαδή δεν κολλάει ήμαρτον ενώ εγώ την πήρα για υπολογιστή

Δηλαδή, αναπαραγωγή δίσκου dvd, με σύνδεση scart και κολλάει; Μπορείς να ορίσεις το "κολλάει"; Τι ακριβώς παρατηρείς; Σε τι ρυθμίσεις εξόδου είναι το dvd player; (Ξεκινώ από το dvd player γιατί έχει λιγότερες παραμέτρους...)
Τι μάρκα/μοντέλο dvd player έχεις;

Εδω και ενα μηνα με κατασκευαστικα και αλλα προβληματα γιατι δεν ζητησες να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις ενα αλλο μοντελο?

Η σειρα αυτη (Α5ΧΧ) γενικα ειχε βγει μαπα...