Πρόβλημα με Samsung 40c650???

spyros9088

New member
17 May 2007
11
Καλησπέρα σε όλους , είμαι κάτοχος μιας samsung 40 c650 και αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα και θα ήθελα την βοήθειά σας.
Καταρχάς υπάρχει ένα καμμένο pixel .Βέβαια εαν εξαιρέσεις το ψυχολογικό θέμα, δεν με ενόχλει και τόσο καθώς είναι αντιληπτό μόνο από πολύ κοντά. Υπάρχει όμως περίπτωση να καούν και γειτονικά του ή να αντιμετωπίσω πρόβλημα στο μέλλον ? Το ρωτάω γιατί αφενός μεν είναι μεγαλη ταλαιπωρία το στήσιμο -ξεστήσιμο -μεταφορά, αφερέρου δε και η νέα tv μπορεί να έχει καμμένα και μάλιστα περισσότερα...
Το δεύτερο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δω καθόλου ΕΤ1 -ΝΕΤ -ΒΟΥΛΗ και ΕΤ3 από την ημέρα που την αγόρασα δηλαδή εδώ και πέντε ημέρες.
Μόλις τα βάλω σκαλώνει η εικόνα και γεμίζει pixel.
Με τα υπόλοιπα ψηφιακά κανένα πρόβλημα δείχνουν μια χαρά

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις -συμβουλές σας

Γεια σου φίλε μου. Οσο αφορά τα κρατικά ψηφιακά το κάνει και σε μένα και σε άλλους, υπάρχουν αναφορές εδω, και οφείλεται στο οτι δεν έχουν δυνατό σήμα. Μην σε απασχολεί αυτό. Όσο αφορά το πίξελ δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα μεγαλύτερο, ίσως κάποιος απαντήσει σε σενα πιο ειδικός. Το πίξελ αυτό είναι μόνιμα μαύρο, ή γίνεται αντιλιπτό μόνο σε κάποια χρώματα? (πχ στο κόκκινο, ή μπλέ κλπ)...

Το πίξελ αυτό είναι μόνιμα μαύρο, ή γίνεται αντιλιπτό μόνο σε κάποια χρώματα? (πχ στο κόκκινο, ή μπλέ κλπ)...

Από ότι μπόρεσα να καταλάβω βάζοντας photo με χρώματα είναι μάλλον κόκκινο.Σε μπλέ ,μάυρο και κόκκινο φόντο δεν φαίνεται καθόλου παρά μόνο στο λευκό φόντο

ειναι κολλημενο και αν δεν σε ενοχλει δεν εχεις φοβο λογο αυτου να σου καουνε γειτονικα η αλλα πιξελς

ειναι κολλημενο και αν δεν σε ενοχλει δεν εχεις φοβο λογο αυτου να σου καουνε γειτονικα η αλλα πιξελς
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.

Από ότι μπόρεσα να καταλάβω βάζοντας photo με χρώματα είναι μάλλον κόκκινο.Σε μπλέ ,μάυρο και κόκκινο φόντο δεν φαίνεται καθόλου παρά μόνο στο λευκό φόντο

Πάντως να ξέρεις οτι η samsung σου την αλλάζει την τηλεόραση ή το πολύ πάνελ λόγω εγγύησης. Αν είχες μαύρο πίξελ δεν σου την άλλαζε.

Οκ για το pixel δεν νομίζω ότι θα τη αλλάξω τελικά.
Από ότι διάβασα έχω περιθώριο 15 ημέρες και η αλλαγή γίνεται από το μαγαζί και μετά από αυτό το διάστημα απευθύνομαι στην αντιπροσωπεία?
Για το θέμα με τα κρατικά ψηφιακά είναι φυσιολογικό που δεν μπορώ να τα δω καθόλου εδώ και 4 ημέρες??

Από ότι διάβασα έχω περιθώριο 15 ημέρες και η αλλαγή γίνεται από το μαγαζί και μετά από αυτό το διάστημα απευθύνομαι στην αντιπροσωπεία?
Για το θέμα με τα κρατικά ψηφιακά είναι φυσιολογικό που δεν μπορώ να τα δω καθόλου εδώ και 4 ημέρες??
Ναι , είναι θέμα των καναλιών σε ορισμένες περιοχές και όχι της τηλεόρασης.

Εγώ πάντως Σπύρο θα προβληματιζόμουνα αν είχα καινούργια τηλεόραση και δεν έβλεπα κρατικό ψηφιακό σήμα για 5 μέρες. Όντως στα κρατικά κανάλια κάθε τόσο χαλάει το σήμα αλλά για 2-3 ώρες. Εδώ μιλάμε όμως για μέρες ολόκληρες. Ρώτα και τους διπλανούς σου στην πολυκατοικία αν έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι, ίσως φταίει η τηλεόραση ή ο δέκτης που φοράει (ίσως είναι ανεπαρκής). Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος , μιλάω βάσει κοινής λογικής. Οι πιο σχετικοί μπορούν να σε διαφωτίσουν.

Πάντως να ξέρεις οτι η samsung σου την αλλάζει την τηλεόραση ή το πολύ πάνελ λόγω εγγύησης. Αν είχες μαύρο πίξελ δεν σου την άλλαζε.
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ μια 40C650, θέλω να καταλάβω αν η Samsung αλλάζει την TV μόνο για κολλημένα pixel (π.χ. κόκκινο χρώμα) και όχι για καμμένα, δηλαδή μαύρα;
Κι αυτό με τις 15 μέρες τι αφορά; Να βρω κολλημένα/καμμένα pixel τις πρώτες ημέρες και έτσι μπορώ να την επιστρέψω στο κατάστημα και να πάρω άλλη;
Γενικά η Samsung στα πόσα pixel (κολλημένα ή καμμένα ή και τα δυο) έχει εγγύηση;

Εγώ πάντως Σπύρο θα προβληματιζόμουνα αν είχα καινούργια τηλεόραση και δεν έβλεπα κρατικό ψηφιακό σήμα για 5 μέρες. Όντως στα κρατικά κανάλια κάθε τόσο χαλάει το σήμα αλλά για 2-3 ώρες. Εδώ μιλάμε όμως για μέρες ολόκληρες. Ρώτα και τους διπλανούς σου στην πολυκατοικία αν έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αν όχι, ίσως φταίει η τηλεόραση ή ο δέκτης που φοράει (ίσως είναι ανεπαρκής). Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος , μιλάω βάσει κοινής λογικής. Οι πιο σχετικοί μπορούν να σε διαφωτίσουν.

Ακριβώς αυτός είναι και ο δικός μου προβληματισμός..
Εαν όμως υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα φαινόταν και στα υπόλοιπα ψηφιακά?

Ακριβώς αυτός είναι και ο δικός μου προβληματισμός..
Εαν όμως υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα φαινόταν και στα υπόλοιπα ψηφιακά?

Να συμπληρώσω ότι prisma , +plus και cine βλέπω κανονικά .Τα μόνα που κολλάνε είναι ΕΤ1 -ΝΕΤ -ΒΟΥΛΗ -ΕΤ3