Πρόβλημα με samsung d6100

georho32

Senior Member
2 January 2012
624
Καλημέρα σας!έχω την tv του τίτλου εδώ και 5 περίπου χρόνια .ολα πήγαιναν καλά όπου σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκε μια οριζοντια λεπτή μαύρη γραμμή.ειναι λίγο κάτω από την μέση της tv και είναι ενοχλητική .μηπως ξέρει κανείς τίποτα ;ευχαριστώ !

Last edited:
μπορείς να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία του προβλήματος? Είναι στο τηλεοπτικό ή σε κάποια πηγή συνδεδεμένη με hdmi?

Φαίνεται καλα ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν έχω κάτι άλλο συν δεμένο πάνω.

Δεν είναι δικό σου το λάθος. Αν είναι όντως πάνελ κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει ανταλλακτικο μιας και είναι 5 ετών tv αλλά και ακόμα να υπάρχει θα στο χρεώνουν στο Θεό, σαν να αγοράζεις νέα tv. Δυστυχώς οι tv πλέον χαλάνε πανεύκολα.

Δεν είναι δικό σου το λάθος. Αν είναι όντως πάνελ κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει ανταλλακτικο μιας και είναι 5 ετών tv αλλά και ακόμα να υπάρχει θα στο χρεώνουν στο Θεό, σαν να αγοράζεις νέα tv. Δυστυχώς οι tv πλέον χαλάνε πανεύκολα.

Σε ευχαρηστω φίλε μου .μαλλον την πατησα με .

Δοκίμασε με τα δάχτυλά σου να πιέσεις το πλαίσιο της TV στα σημεία που ξεκινάει και τελειώνει η γραμμή. Επίσης χτύπησέ το στα σημεία αυτά με το χέρι σου, σαν να χτυπάς δυνατά μια πόρτα. Προσοχή, όχι επάνω στο πάνελ, αλλά στο πλαίσιο.

Αφού η TV μάλλον πάει για πέταμα, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

ειχ το θεμα όταν περνουσε κοντα καλωδιο με αισθητηρα...αλλαξα θεση αισθητηρα (τον πηγα πιο περα) και οκ

Καλώδιο με αισθητήρα ; Σαν τι ;

ειχα βαλει ένα καλωδιο με "ματι" ώστε να αλλαζω καναλια στο ΝΟΒΑ διοτι το κουτι της ΝΟΒΑ είναι 2 οροφουσ κατω μεσα σε ντουλαπι. Αισθητηρα εννοουσα το ματι. Οσο απεμακρυνα το ματι (οσο επετρεπε το καλωδιο) τοσο μειωνοταν η γραμμη μεχρι εξαφάνισης της. Κατι σαν μαγνητικο πεδιο ηταν.Μηπως περασες προσφατα κανα καλωδιο εκει κοντα για αλλη χρηση και δεν είναι σωτα θωρκισμενο?
.
Α
π
ο