Πρόβλημα με samsung le26s86bd

greekgr

New member
30 March 2008
5
Γεια σας
Έχω μια samsung le26s86bd.Προσπαθώ να ρυθμίσω την εικόνα.Κάνω τις ρυθμίσεις αντίθεση, φωτεινότητα, χρώμα κλπ αλλά όταν την κλείνω και την ξανανοίγω οι ρυθμίσεις είναι στη δυναμική λειτουργία.Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

Μήπως είναι σε λειτουργία "καταστήματος";

Σ' αυτή την περίπτωση κατά την ενεργοποίηση της τηλεόρασης εμφανίζετε μύνημα προειδοποίησης ρυθμίσεων "εμπορικού". Θα το έβλεπε.

Nαι είναι σε λειτουργία καταστήματος.Οταν πατάω το info μου βγάζει shop mode.Tι να κάνω να το απενεργοποιήσω?

Δεν σε ενημέρωνε κατά το άνοιγμα της τηλεόρασης; Θα επιλέξεις home ή house (ή όπως αλλιώς λέγεται) mode.

Οχι δεν με ενημέρωσε.Εδώ και ένα χρόνο που έχω την τηλεόραση την είχα σε shop mode και δεν το είχα καταλάβει. Στο μενού δεν υπάρχει καμία επιλογή για home mode μόνο τυπική, δυναμική και ταινία και οι οποίες μετά από την επανεκκίνηση της τηλεόρασης επανέρχεται στο δυναμικό.
Μπήκα στο site της samsung και βρήκα τον τρόπο να απενεργοποιήσω το shop mode. Στο πλάι της τηλεόρασης, έχει κουμπί για μενού και volume. Πατάς το volume στη συνέχεια πατάς το κουμπί για το menu για 7 δευτ. Το shop mode απενεργοποιείται. Το κακό είναι πως στο manual δεν αναφέρει τίποτε για shop mode.

Κανονικά έπρεπε την επιλογή αυτή να στην είχε εμφανίσει η συσκευή την πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε. (κάτι σαν quick setup). Μήπως το μαγαζί που την πήρες της είχε κάνει κάποιο έλεγχο λειτουργείας απουσίας σου;

Κατι άλλο συμβαίνει.Νομίζω πως το λογισμικό του έχει αναβαθμιστεί on air μετά το πρόβλημα που είχε με τα ψηφιακά της ερτ και γύρισε σε shop mode. Είναι λογικό να έχει γίνει κάτι τετοιο?

Εγώ έχω philips, και μετά από αναβάθμιση που της έκανα από το επίσημο site δεν έκανε αλλαγή σε καμιά ρύθμιση.

Καλά, είμαστε φοβεροί :flipout: 2 τύποι με φιλιπς (και εγώ φίλιπς έχω), μόλις βρήκαμε τι φταίει σε μια σαμσουνγκ! :a0210:
Αν και κατά την γνώμη μου, αφού την έχεις ένα χρόνο, το σημαντικό είναι ότι βρήκες τι φταίει. Το πως ενεργοποιήθηκε, μικρή σημασία έχει πλέον.
Το βασικό είναι ότι μπορείς να αποθηκεύσεις τις δικές σου ρυθμίσεις πλέον... :a0210: