Πρόβλημα με Samsung LE32436AT1D

panther3

New member
16 February 2011
60
Υστερα απο 2χρονια και ενα μηνα(χανω και την εγγυηση) χρησης της παρουσιαστηκε το εξης προβλημα:Ενω παρακολουθω μετα απο λιγο με παει μονο του στα ψηφιακα η σε αλλη πηγη μετα επανερχεται και ξανα τα ιδια.Στο μενου αλλα παταω αλλα κανει αλλες φορεσ δεν αποκρινεται καθολου στο κοντρολ παροτι δινει σημα προς την τηλεοραση.εχει να προτεινει κανεις κατι?
Και το χειροτερο οπως ειπα και στην αρχη ειναι οτι για ενα μηνα εχασα την εγγυηση.

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SAMSUNG LE32436AT1D

Το σωστο μοντελο πρεπει να ειναι 32A436.

Η μονη λυση ειναι να παει στο σερβις και αυτοι θα σου πουν ποσο εχει η επισκευη.

Ναι εχεις δικιο εκανα αναριθμητισμο.Το εγραψα μηπως τυχον εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος κατι παρομοιο η τι μπορει να φταιει.

Μπορουν να γινουν διαφορες προβλεψεις (πχ. οτι φταιει ο δεκτης) αλλα αυτο δεν θα επισκευασει την τηλεοραση. Μονο το σερβις μπορει να το κανει αυτο!

Αυριο θα τηλεφωνησω και θα δειξει.Την λυπητερη δεν βλεπω να την γλιτωνω.

Τελικα το διορθωσα μονος μου το προβλημα μιας και ο τεχνικος εκ τηλεφωνου μου προτεινε λυσεις που ειχα κανει και μονος μου.Την εβγαλα απο την μπριζα για κανενα μισαωρο εβγαλα και τις μπαταριες εγινε και ενα reset στο κοντρολ και ολα καλα μεχρι στιγμης.Ελπιζω να μην εχει και συνεχεια.

φιλε εχω ενα παρομοιο προβλημα με εσενα δεν μου αλλαζει τα καναλια οπως σου εκανε εσενα αλλα απο το χειρηστηριο μονο κλεινει αν πατησω κανα 3αρι δευτερα το κοκκινο κουμπι κ ανοιγει ακομα κ με αλλα κουμπια.
ενω δειχνει οτι λαμβανει το σημα η τηλ δεν κανει τιποτα κ επισης απο τα κουμπια ελενχου πανω στην τηλεοραση δουλευει μονο αυτο του μενου κ το ον/οφ.
μπορεις να μου πεις πως εκανες reset καθως δεν γνωριζω δεν ειναι δικια μου η τηλ αλλα φιλου μπας κ γλυτωσουμε το σερβις.
αν μπορει να προτεινει κ καποιος κατι αλλο δεκτο