Πρόβλημα με Samsung LE32B530

dimitris1976

New member
27 December 2009
1
Παιδιά Χρόνια Πολλά καλά και με υγεία το νέο έτος!
Πριν δυο μήνες απόκτησα την Samsung LE32B530 και αντιμετωπίζω το εξής θέμα:
κατά την αναπαραγωγή εικόνας από αναλογικά κανάλια (τα ψηφιακά σε μας δεν παίζουν) αλλά και dvd αντιλαμβάνομαι στιγμιαία να διακόπτεται η εικόνα χωρίς ωστόσο να διακόπτεται ο ήχος. Η διακοπή διαρκεί κάποια κλάσματα δευτερολέπτου ή χονδρικά ένα sec. Να ενημερώσω ότι βρίσκομαι στα Γιάννενα, αν παίζει κάποιο ρόλο, όσον αφορά στο σήμα! Η συχνότητα του ανωτέρω προβλήματος είναι περίπου μια φορά το μισάωρο.
Γνωρίζει κανείς κάτι? Η αλήθεια είναι ότι είμαι διστακτικός να τη δώσω για service μήπως και την παραλάβω γρατζουνισμένη ή σε χειρότερη κατάσταση. Βοήθεια κανείς!
Με εκτίμηση, Δημήτρης.

Last edited:
Παιδιά Χρόνια Πολλά καλά και με υγεία το νέο έτος!
Πριν δυο μήνες απόκτησα την Samsung LE32B530 και αντιμετωπίζω το εξής θέμα:
κατά την αναπαραγωγή εικόνας από αναλογικά κανάλια (τα ψηφιακά σε μας δεν παίζουν) αλλά και dvd αντιλαμβάνομαι στιγμιαία να διακόπτεται η εικόνα χωρίς ωστόσο να διακόπτεται ο ήχος. Η διακοπή διαρκεί κάποια κλάσματα δευτερολέπτου ή χονδρικά ένα sec. Να ενημερώσω ότι βρίσκομαι στα Γιάννενα, αν παίζει κάποιο ρόλο, όσον αφορά στο σήμα! Η συχνότητα του ανωτέρω προβλήματος είναι περίπου μια φορά το μισάωρο.
Γνωρίζει κανείς κάτι? Η αλήθεια είναι ότι είμαι διστακτικός να τη δώσω για service μήπως και την παραλάβω γρατζουνισμένη ή σε χειρότερη κατάσταση. Βοήθεια κανείς!
Με εκτίμηση, Δημήτρης.

Φίλε Δημήτρη

ελπίζω να έχεις ξεπεράσει το πρόβλημα. Ψάχνοντας στο YouTube βρήκα αυτό το video:
http://www.youtube.com/watch?v=HzEeh_FPVa0

Μάλλον είναι κοινό πρόβλημα, αλλά δεν κατάλαβα πού οφείλεται. Επειδή μόλις σήμερα αγόρασα κι εγώ τη συγκεκριμένη TV, σε παρακαλώ δώσε εδώ τη λύση που τελικά βρέθηκε για το πρόβλημα.
Βαγγέλης

για καποιον που αργοτερα ισως διαβαζει το θεμα να πω οτι το συγκεκριμενο προβληματακι μου το παρουσιαζε και εμενα παντα η le32b530 μου. γινεται τυχαια ειναι ανεπαισθητο και μονο σε συγκεκριμενα αναλογικα καναλια και οχι σε ψηφιακα. ενα μικρο παγωμα της εικονας για λιγα msec. δε με ενοχλησε ποτε ουσιαστικα...οποτε δε το ενοχλησα και εγω:afro:

η τηλεοραση σαν τηλεοραση πλησιαζει το ιδανικο. Εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν πριν καιρο της αναβαθμισα το firmware και προς εκπληξη μου οταν επανειρθε δεν ειχαν χαθει οι ρυθμισεις μου και τα αποθηκευμενα καναλια!!!respect στη samsung

Εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν πριν καιρο της αναβαθμισα το firmware και προς εκπληξη μου οταν επανειρθε δεν ειχαν χαθει οι ρυθμισεις μου και τα αποθηκευμενα καναλια!!!respect στη samsung

Είδες κάποια διαφορά με την αναβάθμιση;

Είδες κάποια διαφορά με την αναβάθμιση;

τιποτα το αισθητό στη λειτουργια ή στα μενου. στο freeze δεν βελτιωσε κατι αλλα βεβαια και πριν ισα που το παρατηρουσα