πρόβλημα (?) με samsung le40a558

horhito

New member
5 November 2008
2
αγόρασα πρόσφατα την εν λόγο τηλεόραση και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος υπάρχει κάτι που με προβληματίζει: η τηλεόραση στην συσκευασία της ήταν με την βάση τοποθετημένη όταν την άνοιξα, ενώ ξέρω οτι σε άλλες περιπτώσεις η βάση βρίσκεται ξεχωριστά και την τοποθετεί ο χρήστης.
Επίπλέον στην οθόνη δεν υπήρχε κανένα αυτοκόλλητο και τέλος η τηλεόραση δεν κλείνει ποτέ εντελώς παρά μόνο μπαίνει σε stand by. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;
Επιχείρησα να δώ απο το service menu αν έχει ξαναπαίξει αλλά δεν κατάφερα να βρώ που είναι αυτή η πληροφορία......

Εχει κανείς να προτείνει κάτι;

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι παράλογο, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος κάτοχος.

Αν δεν κάνω λάθος οι Samsung στην πρώτη σελίδα του service menu έχουν μια ένδειξη "Panel On Time" που δείχνει τις ώρες λειτουργίας.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φαίνεται οτι μάλλον άδικα ανησύχησα.

Παρ' όλα αυτά ας μιλήσει και κάποιος κάτοχος.

Σε samsung 37" και άνω οι τηλεοράσεις στην πλειοψηφία τους έρχονται με τη βάση τοποθετημένη.Επίσης είναι φυσιολογικό να μπαίνει σε stand by, στη συγκεκριμένη αν θέλεις να μην παίρνει καθόλου ρεύμα βγάζεις την πρίζα. Το ότι δεν είχε αυτοκόλλητα επάνω άλλες έρχονται έτσι και άλλες με αυτοκόλητα αυτό όμως δεν ξέρω που οφείλεται (πιθανον στις παρτίδες που φεύγουν απο το εργοστάσιο)