προβλημα με samsung le40m87bdx

NICK13

New member
30 August 2013
38
Καλησπερα παιδια. Εχω αυτην την τηλεοραση 5 ετων και εδω και λιγες μερες εχει το εξης προβλημα: μετα απο λιγη ωρα θεασης 30-60' αρχιζει να κοκκινιζει το μαυρο χρωμα με αποτελεσμα να μου κανει πρασινες σκιες γυρω απο προσωπα αντικειμενα κ.λ.π και οσο περναει η ωρα επιδεινωνεται το προβλημα. Αν την κλεισω και την ανοιξω ισιωνει για αρκετη ωρα παλι. Γνωριζει κανεις τι μπορει να εχει

Να σας πω οτι εχω δοκιμασει με ολες τις πηγες εισοδου και δεν αλλαζει κατι. Μετα απο αρκετη ωρα θεασης κατα την αλλαγη καναλιου που κανονικα μαυριζει ολη η οθονη μεχρι να συντονιστει το επομενο καναλι,η οθονη γινεται κοκκινη συνηθως με καθετες μπαρες. Την λειτουργω εδω και δυο χρονια με καρτα neotion για αποκωδικοπ. Εχω δοκιμασει τα παντα μπας και σσσσστρωσει συρωσει

Μπορει να φταινε οι πυκνωτες ειτε στο τροφοδοτικο ειτε στην mainboard.Εαν την ανοιξεις και δεις φουσκωμενους πυκνωτες τοτε πολυ πιθανον να φταινε αυτοι.Πρεπει ομως να εχεις εμπειρια με κολλητηρι για να τους αλλαξεις μονος σου...

Παιδια γνωριζει κανεις καποιο εντιμο σερβις της προκοπης για την τηλεορασουλα μου. Ξεχασα να αναφερω οτι περιπου εδω και κανα εξαμηνο μου εκανε κατι κλικ κλικ σαν να ανοιγοκλεινει ενω ειναι σβηστη. Οχι συχνα ομως. Δεν ειχα δωσει σημασια

ανοιξε την Τηλεοραση μονο σου, βγαλε μια φωτογραφια το τροφοδοτικο, να μου την δειξεις. θα σου πω τι να αλλαξεις.. δεν υπαρχη λογος να την πας σε Service, θα δωσεις αρκετα λεφτα χωρις λογο.

Απάντηση: Re: προβλημα με samsung le40m87bdx

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.( ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ. ΑΝΟΙΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑ:smash:. ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΒΓΑΖΩ ΦΩΤΟ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΩ... ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΣ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤ/ΣΤΗ Ε?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ? ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΚΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΣΦΟΡΙΖΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!!

επειδη την ειχα και εγω την ιδια τηλεοραση, τους πυκνωτες τους ειχα αλλαξει γιατι αργουσε να ανοιξει η δεν ανοιγε καθολου και εκανε και τα χαρακτηριστικα ''κλικ'' ''κλικ'' διχως λογο και απο οτι ειχα δει εκεινη την εποχη ηταν ενα κοινο προβλημα για τις σαμσουνγκ τηλεορασεις (αφου η μαμα εταιρια τσιγκουνευεται στους πυκνωτες και τους βαζει οριακους στο κομματι ταση λειτουργιας). Τωρα αυτο που λες για την εικονα που κοκκινιζει μαλλον ειναι διαφορετικο προβλημα και δεν νομιζω με αλλαγη των εν λογω πυκνωτων να διορθωθει.

Ακουσε με λιγακι, ειμαι εξουσιοδοτημένος samsung. σου ειπα να την ανοιξεις γιατι καπου διαβασα οτι οτι αναβοσβινε. στειλε μου την φωτο της Tv με το προβλημα.. στο εμαιλ που σου αφησα πμ.. ξεκιναμε απο εκει. μετα θα μου στειλεις μια και το τροφοδοτικο. καλο θα ειναι να ειναι αρκετα μεγαλη η φωτο, και καθαρη, αρα αν εχεις ψυφιακη τραβα με αυτη

Απάντηση: Re: προβλημα με samsung le40m87bdx

ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ 'ΚΛΙΚ' ΚΛΙΚ' ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ, ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

τελικα ηταν το πανελ... η τουλαχιστον ετσι αποφανθηκε ο μαστορας.... οποτε δεν φτιαχνεται