Προβλημα(?) με Samsung UE46B7000

Kostionalist

Established Member
29 July 2009
195
ΧΑΝΤΗΙ
Εχω το εξης προβλημα με την τηλεοραση. Σε δυο σημεια λιγο πανω απο το κεντρο υπαρχουν δυο καθετες σκιες με παχος περιπου 2 εκατοστα. Δεν μπορεις να τις διακρινεις ευκολα, αλλα οταν βλεπω ποδοσφαιρο και σε λευκο φοντο γινονται αντιληπτες. Υπαρχει προβλημα με την τηλεοραση?
Ειμαι ακομα μεσα στα ορια της εγγυησης.

Και σε μένα στην 46B6000 το έχει αυτό. Συγκεκριμένα έχω αλλάξει 2 τηλεοράσεις λόγω καμένων πίξελς και οι τρεις είχαν σκιές (σε διαφορετικά σημεία) και clouding. Το εντωπίζεις πιο πολύ στο ποδόσφαιρο γιατί έχει μόνιμα το πράσινο φόντο του χορταριού και κινείται η κάμερα γύρω γύρω και γίνεται πιο αντιλυπτό. Αυτό το έχω δει και σε LG, SONY φίλων μου και σε toshiba του αδελφού μου. Σε plasma δεν το έχω δει. Μπορεί να είναι χαρακτηριστικό των LCD-LED. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Αφου εισαι σε εγγυηση δεν χανεις τιποτα να παρεις το service αλλα το πιθανοτερο ειναι να το παιξουν Κινεζοι και να σου πουν οτι δεν βλεπουν προβλημα.

μίλα με το service και άμα βγάλεις άκρη γράψε μου.διάβασε το σχετικό post και σου ευχόμε να σου πάνε όλα καλά :7612: