Πρόβλημα με Samusung Τηλεόραση

dproductionz

New member
14 November 2007
50
Γεια σας.

Εδω και κάνα μήνα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με την τηλεόραση samsung le-46b530...Δείχνει τα ψυφιακά και ότι είναι σε HDMI ΜΩΒ...είναι σαν να έχει μια επίστροση μωβ σε όλη την εικόνα.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το menu δείχνει κανονικά και τα αναλογικά κανάλια το ίδιος...
Μηπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

άλλο δοκίμασα αλλά τα ίδια...Αλλά το παράξενο είναι ότι μωβ είναι και τα ψηφιακά που είναι από τον εσωτερικό δέκτη της τηλεόρασης...

Σε μοντελο 2 ετων samsung, ξαφνικα και αποτομα εμφανισε στο υψος των υποτιτλων μια οριζοντια χρωματιστη γραμμη και αποκει και κατω διαφορα χρωματα (σαν να εχουμε βαψει ενα χαρτι με διαφορα χρωματα λαδομπογιας και να εχουμε ριξει νερο)

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν το δώσω στο σερβις θα τη πάρω σε κάνα μήνα...Έχω ασχημη εμπειρία με τη samsung...γι'αυτο έλεγα μπας και ξέρει κανείς να με βοηθήσει να το κάνω μόνος μου...
το πάνελ σίγουρα δεν είναι μιας και δεν το βγάζει στα αναλογικά σήματα αλλά και στο μενού των ψυφιακών...δλδ τα αναλογικά κανάλια και ο υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος με vga είναι οκ...
Τα ψυφιακά κανάλια και ότι συνδεσω με hdmi έχει το πρόβλημα πλήν των μενού τους...Σκέφτομαι ότι έχουν αποσυντονιστεί τα χρώματα και ότι μπορούν να φτιαχτούν από το σερβις μενου...Αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω...

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν το δώσω στο σερβις θα τη πάρω σε κάνα μήνα...Έχω ασχημη εμπειρία με τη samsung...γι'αυτο έλεγα μπας και ξέρει κανείς να με βοηθήσει να το κάνω μόνος μου...
το πάνελ σίγουρα δεν είναι μιας και δεν το βγάζει στα αναλογικά σήματα αλλά και στο μενού των ψυφιακών...δλδ τα αναλογικά κανάλια και ο υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος με vga είναι οκ...
Τα ψυφιακά κανάλια και ότι συνδεσω με hdmi έχει το πρόβλημα πλήν των μενού τους...Σκέφτομαι ότι έχουν αποσυντονιστεί τα χρώματα και ότι μπορούν να φτιαχτούν από το σερβις μενου...Αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω...
Μη κάνεις τίποτα μόνος σου, κάλεσε αποσδήποτε το σέρβις. Το πιθανότερο είναι να τα κάνεις πολύ χειρότερα τα πράγματα.