Προβλημα με sanyo plc-sw20

alex8181

New member
25 May 2010
4
Εχω εναν sanyo plc-sw20 οταν τον ανοιγω κανονικα αναβει το led lamp και το ready και μετα αναβει και ο προτζεκτορας.Απο χθες ομως αναβει το lamp και το ready και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το led lamp πεφτει στη μιση ενταση το ready σβηνει και ο προτζεκτορας δεν αναβει. Ειχα βγαλει τη λαμπα τον ειχα καθαρισει αλλα τιποτα.help !!!!!

Δεν ξερω μεταχειρισμενο τον πηρα αλλα δουλευε και οταν εβγαλα την λαμπα να τον καθαρισω μετα παρουσιασε αυτο. Μηπως θελει καποιο reset οταν βγαινει η λαμπα ?Το θεμα ειναι γιατι δεν ανοιγει.

Μήπως απλά δεν συνδέθηκε σωστά η λάμπα μετά το καθάρισμα;

Ο συγκεκριμένος προβολέας είναι μοντέλο 8ετίας.. Αν δεν έχει αλλάξει ποτέ λάμπα, είναι λογικό να συμπεριφέρεται όπως το περιγράφεις.

Την εχω βγαλει και βαλει πολλες φορες ειναι καλα συνδεδεμενη. Το θεμα ειναι οτι δουλευε και οταν την εβγαλα μου κανει αυτο τι μπορει να ειναι λαμπα ? καποιο reset? προβλημα πλακετας ?

Δεν μπορώ να πω. Αρκετά απίθανο να είναι θέμα reset, εάν το έχεις κάνει ξανά στο παρελθόν χωρίς προβλήματα.

Πάντως, εάν δεν μπορείς να το διορθώσεις μόνος σου, μάλλον πηγαίνεις για καινούργιο.

Σε αυτον δεν το εχω ξανακανει σε εναν benq το εχω κανει πολλες φορες και ολα ok. Αυτος με το που το εκανα τελος αλλα τουλαχιστον να δω τι ειναι ειναι λαμπα η κατι αλλο?