προβλημα με scart

ΝΙΚΟΛΑΣ1

New member
1 May 2008
10
Εχω συνδεση την καινουργια μου samsung με το dvd μεσω scart.To προβλημα ειναι οτι οταν παιζει το dvd ακουγεται αμυδρα απο πισω ο ηχος του καναλιου που παιζει.Τι πρεπει να κανω?Γιατι ακουγεται?

Εχω συνδεση την καινουργια μου samsung με το dvd μεσω scart.To προβλημα ειναι οτι οταν παιζει το dvd ακουγεται αμυδρα απο πισω ο ηχος του καναλιου που παιζει.Τι πρεπει να κανω?Γιατι ακουγεται?
Εγώ με ανάλογο πρόβλημα (σύνδεση δορυφορικού δέκτη dreambox με τηλεόραση samsung lcd μέσω scart), όπου έβλεπα είδωλα και τους υπότιτλους από τα τηλεοπτικά κανάλια στα δορυφορικά, άλλαξα scart (αγόρασα ένα καλύτερης ποιότητας) όλα τα παραπάνω συμπτώματα εξαφανίστηκαν δια μαγίας.

Ειναι θεμα καλωδιου σύνδεσης. Παλαιοτερα , ειχα και εγω αυτο το προβλημα. (ειδωλα+ηχος καναλιου). Μεχρι που αρχισα να φτιαχνω μονος μου τα καλωδια scart και γλυτωσα.

Μαλλον με ενα καλυτερο καλωδιο θα βρεις λυση. Πολλες φορες το προβλημα οφειλεται στο οτι συχνα τα φτηνα scart καλωδια, γεφυρωνουν την γειωση του ηχου, την γειωση της εικονας και την γειωση του μεταλικου περιβληματος.