Πρόβλημα με Sharp LC46X8E

john6945

New member
15 April 2008
81
Την Παρασκευή αγόρασα την LC46X8E από το e-shop και αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας η τηλεόραση ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία και καίει. Σχεδόν δεν μπορείς να ακουμπήσεις το τζάμι της. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας και αν αναλαμβάνουν εκείνοι τη μεταφορά.

αδερφε προσεξε να δεις . αν εχει μια α θερμοκρασια ειναι φυσικο γιατι ειναι στο στρωσιμο των κρυσταλλων ακομη. τωρα αν λες οτι ειναι υπερβολικη τοτε πας fg europe να στην κοιταξουν. αν δεν το βρισκεις το τηλ παρε σε ενα mediamarkt συνδεσου με το service κ ρωτα τουσ το τηλεφωνο της sharp ( φειδακης). αλλιως παρε ενα 11 8 ## οποιο θες κ ρωτα τους για τον φειδακη.

Αν ξέρεις κάποιο μαγαζί που παίζει demo το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείς να πας να δεις αν έχει ανάλογη συμπεριφορά...εγώ δεν την έχω δει πουθενά...αν την έχει δει κάπου κάποιος άλλος φίλος, ας το γράψει.

σημερα την ειδα να παιζει στο mega-kotsovolos στου ρεντη διπλα στα καρφουρ

την αγορασα κι εγω απο το παραπανω μαγαζι - ζεσταινεται αρκετα σαν παλια πλασμα, κυριως απο την μεση και πανω. Εσυ εκανες κατι η ολες ετσι ειναι τελικα;

Παντως αν ειχε τρυπες διαφυγης αερα μεχρι την ακρη του πισω καπακιου στο πανω μερος του, θα διεφευγε πιο ευκολα ο ζεστος αερας. Αμα ληξει η εγγυηση θα βγαλω το καπακι και θα το τρυπησω.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Sharp LC46X8E

Το λογικο ειναι η οθονη να μην ζεσταίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ.

Η υπερβολικη θερμανση υποθετω οτι οφειλεται σε καποιο κατασκευαστικο ελάττωμα και μπορει μελλοντικα να οδηγησει σε μειωμενη αξιοπιστια.

Οποτε τηλ. αμεσα στο καταστημα και αιτηση για αλλαγη με αλλο μοντελο (εφοσον ολες οι Χ8 παρουσιαζουν την ιδια συμπεριφορα) η τα λεφτα σας πισω.

Αλλωστε για αγορες μεσω Internet προβλεπεται απο τον νομο περιοδος που μπορειτε να παρετε τα λεφτα σας πισω χωρις αιτιολογηση...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8956