Πρόβλημα με SKY+HD δέκτη

pitsos

Established Member
30 December 2009
242
Τον τελευταίο καιρό (γύρω στους 2 μήνες) το SKY anytime δεν έχει περιεχόμενο μέσα για να επιλέξω. Επίσης πάλι στο EPG όταν αναζητώ περισότερες πληροφορίες για το επόμενο πρόγραμμα που παίζει, παίρνω το μήνυμα "Programme synopsis is not available".

EPG Software Version sky+8.4.0 Multiplatform. v3.0.0
Version Number: 9F3005
Operating System Version: 1.32B12

Κάνω κάτι λάθος εγώ ή συμβαίνει κάτι;

Τον τελευταίο καιρό (γύρω στους 2 μήνες) το SKY anytime δεν έχει περιεχόμενο μέσα για να επιλέξω. Επίσης πάλι στο EPG όταν αναζητώ περισότερες πληροφορίες για το επόμενο πρόγραμμα που παίζει, παίρνω το μήνυμα "Programme synopsis is not available".

EPG Software Version sky+8.4.0 Multiplatform. v3.0.0
Version Number: 9F3005
Operating System Version: 1.32B12

Κάνω κάτι λάθος εγώ ή συμβαίνει κάτι;

Κατ αρχη πρεπει να εχεις κανει reset το δεκτη απο την πριζα.
Aν δεν επανερχεται μετα το reboot δοκιμασε πρωτα planner rebuilt. Αφησε το δεκτη για μερικα λεπτα χωρις να τον χειριζεσαι. Μετα για καποιο χρονο θα σου βγαζει το μήνυμα "Programme synopsis is not available" αλλα σε κανενα 15 λεπτο ολα θα ειναι back to normal.
Αν δεν επανελθει και το EPG τοτε πηγαινε στο μενου απενεργοποιησε το EPG και μετα ενεργοποιησε το παλι. Συνηθως μετα αρχιζει να κατεβαινει περιεχομενο μετα απο 24 ωρες περιπου.
Νικος

Κατ αρχη πρεπει να εχεις κανει reset το δεκτη απο την πριζα.
Aν δεν επανερχεται μετα το reboot δοκιμασε πρωτα planner rebuilt. Αφησε το δεκτη για μερικα λεπτα χωρις να τον χειριζεσαι. Μετα για καποιο χρονο θα σου βγαζει το μήνυμα "Programme synopsis is not available" αλλα σε κανενα 15 λεπτο ολα θα ειναι back to normal.
Αν δεν επανελθει και το EPG τοτε πηγαινε στο μενου απενεργοποιησε το EPG και μετα ενεργοποιησε το παλι. Συνηθως μετα αρχιζει να κατεβαινει περιεχομενο μετα απο 24 ωρες περιπου.
Νικος

Τα έχω κάνει όλα εκτός απο το τελευταίο. Δεν ξέρω όμως απο που απενεργοποιείτε το EPG. Μόνο στο customize απενεργοποίησα και ενεργοποίησα ξανά την υπηρεσία anytime, αν εννοείς αυτό και στο καπάκι έβγαλα και ξανα έβαλα την πριζα για να κάνει και ένα reset. Οπότε θα δούμε σε κανένα 24ωρο.

Τίποτα τελικά. Συνεχίζει να μη κατεβάζει περιεχόμενο στο anytime. Καμια άλλη ιδέα;

Τίποτα τελικά. Συνεχίζει να μη κατεβάζει περιεχόμενο στο anytime. Καμια άλλη ιδέα;

Δεν παεο το μυαλο μου πουθενα αλλου, Ισως σε forced firmware update αλλα με την προυποθεση οτι απουσια κατεβασματος εχει να κανει με το λογισμικο.
Πιο κουτι εχεις?
Thomson, amstrad, pace or samsung?
Nikos

Δεν παεο το μυαλο μου πουθενα αλλου, Ισως σε forced firmware update αλλα με την προυποθεση οτι απουσια κατεβασματος εχει να κανει με το λογισμικο.
Πιο κουτι εχεις?
Thomson, amstrad, pace or samsung?
Nikos

Pace έχω. Ψηλοφοβάμαι να σου πω την αλήθεια να πάρω τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη μήπως και κάνουν κανενα τεστ και κόβουν το περιεχόμενο σε δέσμες εκτός της 2D και καλά για να εντοπισουν αυτούς που είναι εκτός συνόρων.

Pace έχω. Ψηλοφοβάμαι να σου πω την αλήθεια να πάρω τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη μήπως και κάνουν κανενα τεστ και κόβουν το περιεχόμενο σε δέσμες εκτός της 2D και καλά για να εντοπισουν αυτούς που είναι εκτός συνόρων.

Mia ιδεα λεω εγω τωρα,
Κατα αρχην δεν εχεις προβλημα για να παρεις τηλεφωνο στην τεχνικη βαση αφου συνηθως δεν δινουν λυση (διαβασε σχετικο αγγλικο φορουμ)
Για το anytime δεν χανεις και τιποτα αφου μπορεις να γραφεις οτι θελεις και να το βλεπεις παλι οταν θελεις.
Μια σκεψη κανω εγω τωρα φλασια που λενε,
Ελεγξε την ποιοτητα σηματος στις δυο anytime συχνοτητεσ. Συνηθως ο sky κανει σχετικα συχνα αλλαγες σε trnsponders. Με τα ιδιοκτησιακα κουτια δεν το παιρνουμε χαμπαρι. Λεω λοιπον μηπως επειδη εισα Αθηνα (αν θυμαμαι καλα) και επειδη οσο νοτιοτερα τοσο χεοροτερα μηπως καποια απο τις συχνοτητες του anytime βγηκε σε δυσκολοτερο transponder και εχεις προβλημα στη ληψη οποτε δεν μπορει να δωσει εντολη στο κουτι να αρχισει κα κατεβαζει το stream
Οποτε θα ασου ελεγα να κανεις ενα ελεγχο και στις δυο συχνοτητες anytime να δεις την ποιοτητα σηματος και αν αποδειχτει οτι εχω δικιο να προβεις ισως σε μεγαλυτερο πιατο η να παιξεις λιγο με καλυτερο κεντραρισμα η και την αγορα καλυτερου lnb.
Νικος