Πρόβλημα με Sony Bravia kdl-32s2010

tcbart

New member
25 February 2011
3
Καλησπέρα σας,
Είμαι νέος στο καταπληκτικό forum σας.
Έχω μία Sony Bravia kdl-32s2010 και έχω αναρτήσει ένα βίντεο με το πρόβλημα της.
http://www.youtube.com/watch?v=1Ia3QL3yptk
Ανοιγοκλείνει μόνη της, επίσης ακούστε και το click (ήχος) που κάνει... στην συνέχεια η λυχνία standby αναβοσβήνει 9 φορές με παύση.
Στην Sony μου είπαν ότι είναι μία "ψηφιακή πλακέτα" τίποτα παραπάνω. Το κόστος δεν θα το αναφέρω είναι τόσο υψηλό σε σημείο που παίρνεις άλλη TV.
Αν υπάρχει κάποιος έμπειρος και μου πει σε ποιά πλακέτα είναι το πρόβλημα θα ήταν καλά.
Ευχαριστώ!

Ειχα την ιδια τηλεοραση παλιοτερα. Πολυ καλη στην εποχη της. Θυμαμαι οτι την ειχα αγορασει γυρω στα 1700 ευρω.

Στο θεμα μας τωρα πηγαινε παρε μια καινουργια 32αρα. Πλεον βρισκεις καλυτερη τηλεοραση με 350 ευρω.

Δεν αξιζει τον κοπο να την φτιαξεις γιατι κανεις δεν σου λεει οτι σε λιγο καιρο δεν θα βγαλει αλλη βλαβη.

Κλασική Sony..........Για ένα ανταλλακτικό σου ζητάει όσα κοστίζει όλη η τηλεόραση... :rifle: Εμένα μου ζητήσανε 1300 ευρώ για ένα ανταλλακτικό, τη στιγμή που την τηλεόραση την αγόρασα 1500!!!!!!!!! Εγώ τους ζόρισα λίγο και μου το αλλάξανε εντός εγγύησης. Αν δεν το καταφέρεις κι εσύ, πάρε μία καινούρια να έχεις και την εγγύησή σου
ή δίνεις λίγα ευρώ επιπλέον και παίρνεις κάτι τέτοιο
http://www.skroutz.gr/s/264614/LG-42LD450-42".html
και έχεις και σέρβις με @@@@@.....

tcbart αυτό στο κάνει και στις άλλες εισόδους ή μόνο στα φηφιακά?
Ο αποκωδικοποιητής σου είναι σε κάρτα ή εξωτερικός?
Η tv που έχεις δεν έχει mpeg4 δέκτη.

Last edited:
tcbart αυτό στο κάνει και στις άλλες εισόδους ή μόνο στα φηφιακά?
Ο αποκωδικοποιητής σου είναι σε κάρτα ή εξωτερικός?
Η tv που έχεις δεν έχει mpeg4 δέκτη.

Στο αναλογικό και στο ψηφιακό έχω το πρόβλημα είναι γενικό...

Έχω βρεί ανταλλακτικά τις TV αλλά δεν ξέρω ποιά κάρτα να αγοράσω γιατί δεν γνωρίζω σε ποιά είναι το πρόβλημα...:7SFGSFG:

9 blinks are related to the DTT Trouble (Communications / BS_CS_PROT).

FEE Board.Με κάθε επιφύλαξη.

Καλύτερα κάποιος τεχνικός να λύσει το θέμα.

Γεια σας έχω την 40 S2010 και μου κάνει από εχτες ακριβώς τα ίδια. Βρέθηκε κάποια λύση στο πρόβλημα? Μένω σε νησί και πήρα σήμερα τηλέφωνο στης σονυ το σέρβις να ρωτήσω την μπορεί να είναι και πόσο περίπου θα κοστίσει και μου είπαν εξωφρενικές τιμές.
Έριξα μια ματιά στο ebay και οι τιμές στις πλακέτες είναι αρκετά χαμηλές. Αν ξέρετε ποια πλακέτα χρειάζεται να μην δώσω τόσα λεφτά για το τίποτα.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Sony Bravia kdl-32s2010

Δεν είναι όλες οι βλάβες θέμα πυκνωτών ειδικά στις sony lcd, πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο service, το πρόβλημα είναι στην πλακέτα των ψηφιακών και μπλοκάρει. Κατά 99% θα λυθεί με αναβάθμιση πόσο να στην χρεώσουν; Η ψηφιακή πλακέτα που κάνει το πρόβλημα εξαρτάται από τη μάρκα του πάνελ που έχει η τηλεόραση όποτε πρέπει να ανοίξεις την tv για να το δεις.

Το πρόβλημα είναι στην πλακέτα των ψηφιακών και μπλοκάρει όπως είπατε βγάζω το ρεύμα της πλακέτας και φτιάχνει για λίγο η tv. Έκανα παραγγελία από eBay με 23 ευρώ να το αλλάξω. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Οταν το βαλεις ποσταρε τα αποτελεσματα μηπως τυχει κ σε καποιον αλλο!!

Για αρχή άλλαξα αύτη την πλακέτα με κωδικό 1-869-657-12 και παρέμενε το ίδιο πρόβλημα. Την έστειλα πίσω και ο πωλητής μου έστειλε την διπλανοί πλακέτα με κωδικό 1-869-656-12, μόλις μου ήρθε και την έβαλα η tv επιτέλους παίζει!!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά.