καλημερα σε ολους καλως σας βρηκα...μεσα απο αυτο το σιτε καταφερα να παρω την αποφαση να αγορασω μια τηλεοραση sony hx920 απο το sony senter ηρακλειου κρητης, η τηλεοραση συμφωνα με τα λεγομενα των κατοχων ειναι κορυφη και ισως η καλυτερη για το 2011.Την αγοραση πριν 3 μηνες και οντως διαπιστωσα οτι εκανα καλη αγορα μιας και η εικονα της ηταν πεντακαθαρη...μεχρι εδω ολα καλα... μετα απο 17ημερες ολιγοωρης χρησης (λογω διακοπων) μου πεταει δυο οριζοντιες γραμμες μονιμες πανω στο πανελ, 2 ποντους απο πανω..μιλαω με το σονυ σεντερ ηρακλειου και η απαντηση ηταν δεν ειναι δικη μας δουλεια, να απεθυνθω στο σερβις(ετσι διωχνουν τους πελατες τους, μεχρι να παρουν τα χρηματα σε εχουν στα ωπα-ωπα).Μιλησα με το σερβις τελικα μετα απο μια εβδομαδα ηρθαν αλλα η γραμμες ως δια μαγειας εσβησαν αφηνωντας μια ελαφρια σκια η οποια φαινοταν σε συγκεκριμενες σκηνες,τελικα δεν την πηραν απο το σερβις για να δουμε πως θα εξελιχθει...το αποτελεσμα μετα απο 2 μηνες πεταξε σε ολη την οθονη γραμμες και εδειχνε διπλα τριπλα ειδωλα..το σερβις ξανα ηρθε και την πηρε με αποτελεσμα για αλλες 2 εβδομαδες να μην εχω τηλεοραση.Μου ειπαν για αλλαγη πανελ το οποιο δεν μου αρεσε για καινουργια τηλεοραση αλλα επειδη ακουσα καλα λογια για το σερβις ηρακλειου ειπα να το ρισκαρω(πανελ αξιας 900 ευρω).Πριν μερικες μερες ηρθε η τηλεοραση με το καινουργιο πανελ και προς εκπληξη μου ανακαλυψα οτι δεν εχει την ιδια ποιοτητα εικονας με την αρχικη παροτι πηραξα ολες τις ρυθμισεις,ειδικα αν πας και βαλεις scene cinema δειχνει ολα τα προσωπα μαυρους.Η απαντηση του σερβις θελει update το οποιο εκανα αλλα μηδεν,σημερα ηρθαν και την ξαναπηραν.Το ξερω οτι σας κουρασα αλλα ζηταω καποια συμβουλη γιατι μαλλον πεταξα τα χρηματα μου.:bawling:ευχαριστω