Προβλημα με Sony KDL-46X3500

devbil

New member
17 December 2009
24
Καλημερα σε ολους!!

Εχω τη παραπανω τηλεοραση απο το 2007 και ειμαι σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος παρολο τη πανακριβη αποκτηση της!! Την περασμενη Κυριακη , ανοιξα τη τηλεοραση και ειχε μονο ηχο και καθολου εικονα και μετα απο 1-2 λεπτα εκλεινε και αναβοσβηνε το λαμπακι του stand -by 5 φορες.Αφου δοκιμασα διαφορα χωρις αποτελεσμα , οπως καταλαβαινετε τρελαθηκα και αρχισα να ψαχνω διαφορα φορουμ τι μπορει να ειναι το συγκεκριμενο προβλημα. Ακρη δεν βρηκα και τη Δευτερα πηρα τηλ τη Sony οι οποιοι με παρεπεμψαν σε καποιο εξουσιοδοτημενο service (Cometron, Χαλανδρι) τους οποιους εχω ξαναχρησιμοποιησει και σε ημουν ευχαριστημενος. Ηρθαν και πηραν τη TV και σημερα με ενημερωσαν οτι ειναι καποιο προβλημα σε μια πλακετα του πανελ αλλα το πανελ πωλειται ολοκληρο σαν ανταλλακτικο και κοστιζει 548,00 ευρω. Ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν αξιζει η επισκευη! Απο εκει και περα δεν μπυ προτειναν καποια εξτρα εκπτωση για αγορα νεας tv. Σκεφθηκα να τους ρωτησω για το κωδικο του ανταλλακτικου μηπως το βρω μεταχειρισμενο στο εξωτερικο. Θα ηθελα τη γνωμη σας τι να κανω?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας,

Βασιλης

Αν η ζημιά πάει πράγματι γύρω στο 550 ευρώ, ούτε να το σκέφτεσαι για επισκευή. Με λίγα ακόμη χρήματα παίρνεις 46αρα ή και 50αρα πολύ καλύτερη από αυτή.
Στη θέση σου δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ για επισκευή της.

Καλημερα σε ολους!!

Εχω τη παραπανω τηλεοραση απο το 2007 και ειμαι σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενος παρολο τη πανακριβη αποκτηση της!! Την περασμενη Κυριακη , ανοιξα τη τηλεοραση και ειχε μονο ηχο και καθολου εικονα και μετα απο 1-2 λεπτα εκλεινε και αναβοσβηνε το λαμπακι του stand -by 5 φορες.Αφου δοκιμασα διαφορα χωρις αποτελεσμα , οπως καταλαβαινετε τρελαθηκα και αρχισα να ψαχνω διαφορα φορουμ τι μπορει να ειναι το συγκεκριμενο προβλημα. Ακρη δεν βρηκα και τη Δευτερα πηρα τηλ τη Sony οι οποιοι με παρεπεμψαν σε καποιο εξουσιοδοτημενο service (Cometron, Χαλανδρι) τους οποιους εχω ξαναχρησιμοποιησει και σε ημουν ευχαριστημενος. Ηρθαν και πηραν τη TV και σημερα με ενημερωσαν οτι ειναι καποιο προβλημα σε μια πλακετα του πανελ αλλα το πανελ πωλειται ολοκληρο σαν ανταλλακτικο και κοστιζει 548,00 ευρω. Ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν αξιζει η επισκευη! Απο εκει και περα δεν μπυ προτειναν καποια εξτρα εκπτωση για αγορα νεας tv. Σκεφθηκα να τους ρωτησω για το κωδικο του ανταλλακτικου μηπως το βρω μεταχειρισμενο στο εξωτερικο. Θα ηθελα τη γνωμη σας τι να κανω?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας,

Βασιλης

Και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με την 40X3500 που έχω. Όταν τους την πήγα στην αρχή δεν θυμόμουν ότι έχω αρκετά χρόνια εγγύηση, και με το σκεπτικό ότι είχε λήξει η εγγύησή μου, αν θυμάμαι καλά μου είχαν προσφέρει αρκετά καλό εκπτωτικό κουπόνι 30%. Βέβαια μετά βρήκα την απόδειξη, και μου το αλλάξαν το panel τσάμπα επείδή ήμουν όντως μέσα στην εγγύηση.

Πίεσέ τους πάντως, μήπως και κάνουν κάποια αντίστοιχη έκπτωση και για εσένα.

Και εγώ θα σου συνιστούσα ως κάτοχος της συγκεκριμένης tv, να προσανατολιστείς στο να ζητήσεις κάποιο εκπτωτικό κουπόνι για αγορά νέας tv από κάποιο κατάστημα sony centre, επιλέγοντας απαραίτητα και +5έτη επέκταση εγγύησης. Και η δικιά μου 2007 build date είναι...

Μία ερώτηση, έχεις πάντα μαύρη εικόνα όταν την ανοίγεις? Αν επιλέξεις να βάλεις αναλογική/ψηφιακή λήψη αλλάζει μήπως τίποτα?
Στο λέω γιατί πριν 1 χρόνο περίπου έκανε κάτι περίεργα η δικιά μου έχοντας σε λειτουργία την αναλογική λήψη. Αλλάζοντας σε ψηφιακή δεν μου ξαναέκανε τίποτα από τοτε...

εαν την εχεις ακομη την tv ενδιαφερομαι για ανταλλακτια. μηπος και φτιαξω την δικη μου που ειναι του 2008.