Προβλημα με SONY One Touch Disc Burn

txenofon

New member
17 March 2009
3
Καλημερα μελοι του avclub το προβλημα μου ειναι το εξης
εχω μια καμερα sony dcr sr85 αγορασμενη απο usa λοιπον κανω εγκατασταση το προγραμα τησ σονυ ολα με την καμερα και το προγραμα λειτουργουν οκ αλλα προσπαθω να γραψω dvd με τον τροπο One Touch Disc Burn αλλα μου πεταει μονιμα αυτο το παραθηρο
DSC00946.jpg

η διαδικασια που ακολουθω ειναι η εξης
συνδεο την καμερα με το καλοδιο usb αναβω την καμερα παταω το κουμπι One Touch Disc Burn ξεκιναει η διαδικασια κανονικα και μολισ παει να κανει εγραφη στο DVD μου το πεταει εξω και μετα φτο το παραθηρο
εκανα update και το προγραμμα την sony με το νεο 3,3 αλλα τιποτα
παιδεσ εχω σλταρη καμια ιδεα?

"the inserted disc cannot be written to again"

Για κάποιο λόγο βλέπει το dvd δισκάκι που βάζεις σαν γραμμένο. Δοκίμασε άλλο, άλλη μάρκα ίσως. Δες και την χωρητικότητα που προσπαθείς να γράψεις μήπως είναι μεγαλύτερη απ' όσο χωράει...

εχω δοκιμασει παρα πολλα αυτο που θελω να κανω εγραφη ειναι 1,8 και το δισκακι 4,7
εκανα δοκιμι και σε αλλο pc και τα ιδια
μιπως υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να υποστιριζει τιν επιλογη One Touch Disc Burn?

μηποσ θελει dvd δισκακια τησ sony? αλλα αυτο ακουγετε κουλο γιατι με το ιδιο προγραμμα manual και εγραφη σε dvd.

Δεν το έχω δουλέψει οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω...
Θα δοκίμαζα να μεταφέρω το υλικό απ' την camera στο pc και μετά να το γράψω σε dvd. Έτσι μάλλον λιγοστεύουν τα πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά.

Θυμάμαι κάποιες κάμερες να απαιτούν εξωτερική τροφοδοσία για τέτοιες δουλειές, οπότε ρίξε μια ματιά και σ' αυτή την περίπτωση.