nikosfp Established Member 1 December 2006 141 Πάτρα 27 January 2009 #1 Γεια σας.Ξερει κανεις που ειναι η αντιπροσωπεια της crystal audio γιατι μου καηκε(μαλλον) το sub?Eυχαριστω.
Γεια σας.Ξερει κανεις που ειναι η αντιπροσωπεια της crystal audio γιατι μου καηκε(μαλλον) το sub?Eυχαριστω.
Rallos New member 3 January 2009 47 27 January 2009 #2 Καλημέρα. ο αντιπρόσωπος της CRYSTAL AUDIO είναι αυτός: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΙΑΝΤΟΣ 3Α, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 210.6134.767
Καλημέρα. ο αντιπρόσωπος της CRYSTAL AUDIO είναι αυτός: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΙΑΝΤΟΣ 3Α, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 210.6134.767
nikosfp Established Member 1 December 2006 141 Πάτρα 27 January 2009 #3 Απάντηση: Re: Προβλημα με sub Rallos said: Καλημέρα. ο αντιπρόσωπος της CRYSTAL AUDIO είναι αυτός: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΙΑΝΤΟΣ 3Α, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 210.6134.767 Click to expand... Σ ευχαριστω πολυ
Απάντηση: Re: Προβλημα με sub Rallos said: Καλημέρα. ο αντιπρόσωπος της CRYSTAL AUDIO είναι αυτός: ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΙΑΝΤΟΣ 3Α, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, 210.6134.767 Click to expand... Σ ευχαριστω πολυ
sakisxas Supreme Member 7 September 2006 5,384 C:\Greece\Komotini 30 January 2009 #4 nikosfp said: Γεια σας.Ξερει κανεις που ειναι η αντιπροσωπεια της crystal audio γιατι μου καηκε(μαλλον) το sub?Eυχαριστω. Click to expand... Πώς το κατάφερες αυτό;...
nikosfp said: Γεια σας.Ξερει κανεις που ειναι η αντιπροσωπεια της crystal audio γιατι μου καηκε(μαλλον) το sub?Eυχαριστω. Click to expand... Πώς το κατάφερες αυτό;...
nikosfp Established Member 1 December 2006 141 Πάτρα 5 February 2009 #5 sakisxas said: Πώς το κατάφερες αυτό;... Click to expand... Δεν ξερω φιλε μου.Εκανα ενα παρτυ και σιγα-σιγα με το ποτο ολο και αναβαζαμε ενταση.Την αλλη μερα βλεπω πως το λαμπακι δεν αναβε πισω.Ηχος νεκρος.Ετσι απλα...the end!Απο τοτε ορκιστηκα να μη ξαναβαλω το sub σε μουσικη.Μονο ταινιες.
sakisxas said: Πώς το κατάφερες αυτό;... Click to expand... Δεν ξερω φιλε μου.Εκανα ενα παρτυ και σιγα-σιγα με το ποτο ολο και αναβαζαμε ενταση.Την αλλη μερα βλεπω πως το λαμπακι δεν αναβε πισω.Ηχος νεκρος.Ετσι απλα...the end!Απο τοτε ορκιστηκα να μη ξαναβαλω το sub σε μουσικη.Μονο ταινιες.