Πρόβλημα με Subwoofer

sadmoon

New member
13 December 2013
3
Γεια σε όλους!
Έχω θέμα με το sub μου.Είναι ένα velodyne cht-8qr συνδεδεμένο με έναν Yamaha rx-v475.
Ξαφνικά άρχισε να ανοίγει και να κλείνει μόνο του. Δηλαδή κάθε δύο δευτερόλεπτα άνοιγε και έκλεινε.
Αυτό το έκανε με το που έπαιρνε ρεύμα. το είχα ξεκαλωδιωσει τελείως για μέρες μπας και εστρωνε αλλά τίποτα.
Κάποια στιγμή ήρθε στα ίσια του αλλά όταν ανέβαζα την ένταση στο -30 ξαναρχίζει τα δικά του.
Πλέον με το που το βάζω στην πρίζα χωρίς καν να είναι συνδεδεμένο με τον ενισχυτή δίνει πόνο. Τσικ Τσικ Τσικ συνέχεια,ανοιγοκλεινει δηλαδή .Είδα τις ασφάλειες μπας και κάηκε καμία αλλά μου φαίνονται κομπλε.
Τα φώτα σας.....
Και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπόψιν ότι το πήρα μεταχειρισμένο και εδώ και ενάμιση χρόνο έπαιζε μια χαρά.
Όσο δηλαδη μπορεί να παίξει ένα 8αρι.
Δεύτερον που θα με συμβούλευατε να πάω να το δουν-φτιαξουν αλλά χωρίς να μας αφήσουμε στο δρόμο.

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ SUBWOOFER

Γεια σε όλους!
Έχω θέμα με το sub μου.Είναι ένα velodyne cht-8qr συνδεδεμένο με έναν Yamaha rx-v475.
Ξαφνικά άρχισε να ανοίγει και να κλείνει μόνο του. Δηλαδή κάθε δύο δευτερόλεπτα άνοιγε και έκλεινε.
Αυτό το έκανε με το που έπαιρνε ρεύμα. το είχα ξεκαλωδιωσει τελείως για μέρες μπας και εστρωνε αλλά τίποτα.
Κάποια στιγμή ήρθε στα ίσια του αλλά όταν ανέβαζα την ένταση στο -30 ξαναρχίζει τα δικά του.
Πλέον με το που το βάζω στην πρίζα χωρίς καν να είναι συνδεδεμένο με τον ενισχυτή δίνει πόνο. Τσικ Τσικ Τσικ συνέχεια,ανοιγοκλεινει δηλαδή .Είδα τις ασφάλειες μπας και κάηκε καμία αλλά μου φαίνονται κομπλε.
Τα φώτα σας.....
Και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπόψιν ότι το πήρα μεταχειρισμένο και εδώ και ενάμιση χρόνο έπαιζε μια χαρά.
Όσο δηλαδη μπορεί να παίξει ένα 8αρι.
Δεύτερον που θα με συμβούλευατε να πάω να το δουν-φτιαξουν αλλά χωρίς να μας αφήσουμε στο δρόμο.

Είχα διαβάσει παρόμοιο θέμα εδώ στο φόρουμ αλλά τώρα δύσκολο να το βρω, μην το ξανά ανοίξεις για να μην πάθεις τίποτα χειρότερο. Τώρα για τεχνικό θα σου στείλω σε π.μ.

Χμ!

Μάλλον ότι είχε και το δικό μου CHT-10Q.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ws-%29?p=1057317193&viewfull=1#post1057317193

Το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε πρόσφατα και σε Velodyne DD-15 των 3.500,00 € που ήθελε να αγοράσει φίλος.

Το πρόβλημα είναι στην πλακέτα του ενισχυτή.

Λόγω της βλακείας να το πάω για επισκευή στον Videorythmo, μου κόστισε 250,00 € και αναμονή 3 εβδομάδων, διότι δεν έχουν stock σε ανταλλακτικά και έπρεπε η πλακέτα να έρθει από το εξωτερικό.

Καλύτερα αλλαγή πλακέτας σε κάποιον τεχνικό εκτός αντιπροσωπείας.

Δεν ξέρω βέβαια αν την παρούσα στιγμή είναι εφικτή η αγορά του ανταλλακτικού από το εξωτερικό λόγω των καταστάσεων στο τραπεζικό σύστημα.

Το ιδιο κανει.
Να τα χαιρομαστε!
Με 250 δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις καινούργιο.
Θα το ψαξω να δω ποσό θα πάει μακάρι να ακούσω κάτι λογικό.