Προβλημα με συχνοτητες 8PSK

madjim1984

New member
15 June 2011
29
Καλημερα μερικες συχνοτητες στον Hotbird οπως πχ 11449Η27500 ενω μου βγαζει οτι εχω σημα 65 ποιοτητα μου βγαζει 0 και φυσικα δεν παιζει.
Ο δεκτης μου ειναι technotrend 3200 καρτα pci και το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το dvbdream(δοκιμασα και με αλλα προγραμματα το ιδιο κανει).
Αλλες συχνοτητες που δεν παιζουν ειναι:
11278V27500, 11096H29900, 11508V27500, 11785 και αλλες αλλα με ενδιαφερει περισσοτερο 11449

Σε πολυκατοικια ειμαι και εχει κεντρικη εγκατασταση και δεν μπορω να δω τι lnb εχει. Εχω δεκτη nova αλλα δεν μπορω να ψαξω συχνοτητες.

Εβαλα τη συχνοτητα στο δεκτη της nova και κλειδωνει κανονικα οποτε δεν ειναι θεμα εγκαταστασης. Οποτε λογικα ειναι θεμα driver της καρτας, δοκιμασα 3 διαφορετικους αλλα το ιδιο αποτελεσμα αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει

Φαντάζομαι δεν τους δουλεύεις ταυτόχρονα (Nova δέκτης και κάρτα) στο ίδιο καλώδιο! Συνήθως στις κεντρικές των πολυκατοικιών υπάρχει ένα sat καλώδιο σε κάθε διαμέρισμα!

Εχω βαλει διακοπτη προτεραιοτητας αλλα το δοκιμασα και μονο του χωρις το διακοπτη. Μαλλον προβλημα καρτας και σκεφτομαι να αγορασω καποια αλλη αν δουλευει καποιος καμια και ειναι ευχαριστημενος ας με ενημερωσει

Είχα αντιμετωπισει παρόμοιο πρόβλημα με TM6900 SUPER στο παρελθόν και τότε ο αντιπρόσωπος μου είχε πει ότι υπήρχε παρτίδα δεκτών με πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν μπόρεσα να το λύσω ποτέ.