Γεια σας.
Θέλω την βοήθεια σας σε ένα παράξενο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Με ένα mkv που μου έστειλε η θεια μου συμβαίνει το εξής κουφό :
Στο pc (win 7 64bit) που συνδέεται με monitor μέσω dvi από κάρτα Radeon 5850 HD και ήχο στα ηχειάκια του monitor μέσω mini jack από την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής όλα καλά.
Στο htpc (win 7 32bit) που συνδέεται με lcd μέσω HDMI με ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών (785G ή αλλιώς ΑΤΙ 4200 HD) ο ήχος είναι ασυγχρόνιστος με την εικόνα
Για software χρησιμοποιώ kmplayer μόνο του στις default ρυθμίσεις (ίδιες και στα δύο PC).
Το pc έχει catalyst 10.4 και το htpc 10.5.
Πιστεύω πως μου διαφεύγει μια απλή ρύθμιση. Αν όχι πείτε μου να γράψω λεπτομερείς συνθέσεις και για τα δυο.
Σας ευχαριστώ και μόνο που το διαβάσατε.
(σε άλλα mkv που μου έστειλε η θεια μου δεν έχω ανάλογο πρόβλημα)
Θέλω την βοήθεια σας σε ένα παράξενο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Με ένα mkv που μου έστειλε η θεια μου συμβαίνει το εξής κουφό :
Στο pc (win 7 64bit) που συνδέεται με monitor μέσω dvi από κάρτα Radeon 5850 HD και ήχο στα ηχειάκια του monitor μέσω mini jack από την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής όλα καλά.
Στο htpc (win 7 32bit) που συνδέεται με lcd μέσω HDMI με ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών (785G ή αλλιώς ΑΤΙ 4200 HD) ο ήχος είναι ασυγχρόνιστος με την εικόνα
Για software χρησιμοποιώ kmplayer μόνο του στις default ρυθμίσεις (ίδιες και στα δύο PC).
Το pc έχει catalyst 10.4 και το htpc 10.5.
Πιστεύω πως μου διαφεύγει μια απλή ρύθμιση. Αν όχι πείτε μου να γράψω λεπτομερείς συνθέσεις και για τα δυο.
Σας ευχαριστώ και μόνο που το διαβάσατε.
(σε άλλα mkv που μου έστειλε η θεια μου δεν έχω ανάλογο πρόβλημα)