ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ HDMI+LAPTOP

rabbit

New member
21 October 2008
9
παιδια καλυσπερα
εχω συνδεσει το laptop με hdmi στον ενισχυτη της sony που εχω http://www.sony.co.uk/product/hcs-cinema-surround-kit/ht-sf1000#pageType=TechnicalSpecs κανονικα στην εισοδο που εχει και απο την εξοδο παλι hdmi για την tv που εχω {philips 9803}
η εικονα ειναι μια χαρα αλλα ηχο τιποτα
θα με τρελανει?δεν περναει ο ηχος απο τον ενισχυτη?
τα καλωδια ειναι τσεκαρισμενα!
το συστημα HT SF1000 ειναι βεβαια 3 χρονων και ρωτισα στην sony και μου ειπαν οτι ειναι απο τα πρωτα hdmi που βγηκαν και περναει μονο εικονα!!!!!
ειναι δυνατον?καμια λυση για τον συγκεκρημενο ενισχυτη για ηχο?
να ψαχνω για αλλο παλι??
ευχαριστω!

Last edited:
Εννοείς ότι δεν έχεις ήχο στον ενισχυτή. Γιατί στην τηλεόραση πρέπει να έχεις ήχο. Στις προδιαγραφές του μηχανήματος απ' το link που έβαλες, αναφέρει ότι στα HDMI in/out που έχει λειτουργούν ως switch, οπότε το σήμα γίνεται pass through και δεν μπορεί να το ενισχύσει το Sony.....

ναι φιλε μου στην τηλεοραση εχω ηχο οταν συνδεθει αμεσως σε αυτην αλλα μεσω του ενισχυτη δεν εχω!
αν καταλαβα δηλαδη ηχο απο τον ενισχυτη δεν μπορω να παρω μεσο hdmi!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

Ίσως αν αλλάξεις το format ήχου που στέλνει το laptop στον ενισχυτή να πάρεις ήχο. Αν έχεις Vista πήγαινε στο Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound. Εκεί διπλό κλικ στο HDMI και στο Tab Supported Formats κάνε έλεγχο μήπως βρεις κάποιο Format ή κάποιο Sample Rate που μπορείς να ακούσεις από τον ενισχυτή σου.

Ίσως αν αλλάξεις το format ήχου που στέλνει το laptop στον ενισχυτή να πάρεις ήχο. Αν έχεις Vista πήγαινε στο Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound. Εκεί διπλό κλικ στο HDMI και στο Tab Supported Formats κάνε έλεγχο μήπως βρεις κάποιο Format ή κάποιο Sample Rate που μπορείς να ακούσεις από τον ενισχυτή σου.

Αυτό το έχει κάνει ήδη, γι αυτό και έχει ήχο στην τηλεόραση. Ο ενισχυτής είναι το πρόβλημα, ο οποίος μέσω HDMI δεν είναι δυνατό να επεξεργαστεί και να ενισχύσει το σήμα, και το κάνει pass through στην τηλεόραση.....