Πρόβλημα με συνδεσμολογία των καλωδίων

paullapas

New member
3 August 2010
3
Εχω μεγάλο πρόβλημα με τα καλώδια, του PC της τηλεόρασης του προβολέα, του ενισχυτή.
Είναι όλα χύμα και οι μισές συσκευές δεν λειτουργούν.
Υπάρχει κάποιος με γνώσεις να τα συμμαζέψουμε;...Και τα υπόλοιπα τα συζητάμε από κοντά...

ειναι μια κλασσικη περιπτωση σπαγγετι γουεστερν!!

Καλως ηρθες κιολας!!!:2thumb22sup:

Κατ αρχην πρεπει να βρεις ενα τροπο να δουλευουν ολα τα μηχανηματα .Η αυτα που θελεις δηλαδη.

Για να βρεθει η συνεχεια , οχι τιποτε αλλο.

Γιατι απο μακρια κ απο δω δε μπορει κανενας να σου πει βαλε αυτο εκει κ τελειωσες , ετσι δεν ειναι???:2thumb22sup:

Iσως δεν εκφράστηκα σωστά. Θέλω κάποιον έμπειρο στις συνδεσμολογίες να έρθει σπίτι μου να τα ξηλώσουμε όλα και να τα βάλουμε από την αρχή.
Σίγουρα υπολογίζω ότι από χρόνο θα χρειαστεί αρκετό και θα του τον καλύψω κατόπιν συνεννόησης.
Οσο απο συσκευές είναι ένα Home-Cinema με Pioneer 5καναλο[το μόνο που δουλεύει] με ένα DVD Sony στο οποίο έχω συνδέση τον προβολέα.
Και ο προβολέας ένας Hitachi δεν στέλνει το S-Video για το σήμα της Nova στο πανί
Υπάρχουν κι άλλες περιφερειακές συσκευές για σύνδεση στο Home-Cinema
[Bluray-δορυφορικός δέκτης-πικαπ κλπ]
Στο HTPC είναι όλα τα καλώδια χύμα από πίσω. Το οποίο PC το έχω συνδέσει σε μια 42αρα Hitachi με HDMI για την εικόνα και με οπτική για τον ήχο.
Πιστεύω τώρα να έγινα πιο σαφής.
Ευχαριστώ αυτούς που ενδιαφέρθηκαν να ρωτήσουν.

Αν θες πες μας αναλυτικά τις συσκευές για να σε βοηθήσουμε. Καλό είναι να το κάνεις μόνος σου (με την βοήθεια μας) για να μάθεις και λίγα πράγματα.

Τις βασικές συσκευές τις ανέφερα αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Πριν κάποια χρόνια όλα αυτά θα τα έκανα μόνος τώρα ούτε αντοχές έχω αλλά ούτε καλή όραση.
Γι αυτό και αναζήτησα, να τον πω;,ειδικό με ότι αυτό συνεπάγεται.