προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Αγαπητέ φίλε zafeiros. Αυτά τα κουκις που μπορώ να τα βρω;;;;; αυτό το SHARK007. που μπορώ να το βρω;;;; μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου γράψεις κάποιο «λινγκ» για να τα βρω;;;; Αυτό το κανω εγκατάσταση και όλα εντάξει;;;;;
:smash:

εγκατεστησε το ΚΜΡ το οποιο δεν χρειαζετε τιποτα αλλο και δοκιμασε να δεις ειναι απο τους καλυτερους πλευερ και εχει δικους του codec !
ειναι πολυ ευκολο να τον βρεις στο Coogle!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Φίλε γεια σου!
Έκανα με θρησκευτική ευλάβεια αυτά που μου είπες και μου έβγαλε αυτά σε μια ταινία που έτρεξα……
Τι να κάνω πλέων;;;;;; :bigcry::bang:Όλα σχεδόν τα έχω δοκιμάσει!

Όταν πάτησες 'Εύρεση codec' τι έκανε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Αγαπητέ φίλε zafeiros. Αυτά τα κουκις που μπορώ να τα βρω;;;;; αυτό το SHARK007. που μπορώ να το βρω;;;; μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου γράψεις κάποιο «λινγκ» για να τα βρω;;;; Αυτό το κανω εγκατάσταση και όλα εντάξει;;;;;
:smash:

shark007 dowload link http://www.majorgeeks.com/Win7codecs_d5959.html

εγώ χρησιμοποιώ αυτό το πακέτο με codecs σε συνδυασμό με MPC-HT και αναπαράγω σχεδόν τα πάντα. ΣΟυ ξαναλέω ότι το BS που προσπαθείς να χρησιμοποιείσεις εσύ δεν το γνωρίζω.

τα κουκις που ρωτάς δε ξέρω τι έιναι φίλε

Ελπίζω να σε βοήθησα

ΑΖ

Re: Απάντηση: προβλημα με τα 7ρια σε ανοιγμα ταινιών!!!!

Φίλε τα 7αρια είναι κλάσεις ανώτερα από τα XP όσον αφορά στο audio/video τουλάχιστον. Το BS δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως το μήνυμα που σου βγάζει λέει ότι δεν έχει τους απαραίτητους codec! ΑΝ σου λείπουν codec μια πολύ πληρης λύση είναι το πακέτο codecs του SHARK007.
Αν πάντως θέλεις βοήθεια για αναπαραγωγή με το MPC-HT ευχαρίστως να σε βοηθήσω.

το λινκ για τουσ shark codecs.
http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=5959&file=15&evp=69519f031a0550d7faae74536523f7ee

Αγαπητέ φίλε zafeiros. Αυτά τα κουκις που μπορώ να τα βρω;;;;;

Γιατί ψάχνεις τα cookies? Τι ακριβώς θέλεις να τους κάνεις;

Δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σου.

Γιατί ψάχνεις τα cookies? Τι ακριβώς θέλεις να τους κάνεις;

Δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σου.

AAA τα κουκις είναι τα cookies......καμμία σχέση με το audio/video

Τον BSplayer Pro τον χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και μ'έχει βολέψει πάρα πολύ. Ούτε πακέτα με codecs χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Βάζεις το ffdshow που παίζει τα πάντα και για τον ήχο θα χρειαστείς το AC3 Filter. Επιπλέον για τις ματρόσκες (.mkv) θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον Haali Media Splitter. Στα xp είναι όλα τέλεια αλλά στα win7 υπάρχει θέμα με το rendering mode. Με επιλεγμένο το EVR τα χρώματα είναι θαμπά, εκεί είναι το κουφό ενώ θα περίμενα την ίδια εικόνα που έχει ο media player classic με την ίδια επιλογή. Στο internal renderer overlay (default) δίνει κανονικά χρώματα όπως οι υπόλοιποι players αλλά μου απενεργοποιεί το aero.

Ούτε πακέτα με codecs χρειάζεσαι ούτε τίποτα
Φιλε μου λιγο ακυρο το μηνυμα σου.
ffdshow,Haali Media Splitter,AC3 Filter
Με αυτους τους codecs, μπορεις να παιξεις με wmp, wmc, αν και θα προτεινα coreavc και τον ffdshow μονο για φωρτωμα υποτιτλων.

ffdshow,Haali Media Splitter,AC3 Filter
Με αυτους τους codecs, μπορεις να παιξεις με wmp, wmc, αν και θα προτεινα coreavc και τον ffdshow μονο για φωρτωμα υποτιτλων.

Βασικά ο BS εχει ενα πολυ βολικο συστιμα που κατεβαζει οτι codec χρηαζεται μονός του και τα εγκαθιστά internally. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έβαλα κανέναν codec ακόμα και το ac3Filter μόνος του το κατεβάζει.

Γιατί το λες; Εγώ αναφέρομαι σε κάτι πακέτα όπως το "K-Lite Mega Codec Pack" με δεκάδες codecs και tools που συνήθως δεν είναι απαραίτητα.
Αυτό που λέω για το BSPlayer με τα χρώματα το έχει παρατηρήσει κανείς; Ποιο rendering mode χρησιμοποιείτε στα win7; Στο EVR εμένα είναι χάλια.