Παιδιά εγώ θα την πάω στο service.Αυτο με τα κρατικά κανάλια δε λύθηκε ούτε με την V135.Οπότε μιλάμε για hardware θέμα;
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά εγώ θα την πάω στο service.Αυτο με τα κρατικά κανάλια δε λύθηκε ούτε με την V135.Οπότε μιλάμε για hardware θέμα;
και πριν προλάβουμε να "χαρούμε" την έκδοση 135 που έγινε αυτόματα με ΟΤΑ, εμφανίσθηκε και ΟΤΑ για έκδοση 141......αυτή όμως όποιος θέλει να την δοκιμάσει πρέπει να την κάνει εγκατάσταση μόνος του.
ΟΤΑ 141
Τελικά την έστειλα για service.Παρηγγειλαν καινούρια πλακέτα (δωρεάν εντός service) Ο μάστορας είπε πρώτη φορά το βλέπει αυτό (Να έχουν θέμα μόνο 2 κρατικά κανάλια) Οπότε 3-4 μέρες αναμονή μέχρι να έρθει και να την τοποθετήσει και θας ενημερώσω αν τελικά ήταν αυτό το θέμα και να πράξετε αναλόγως.Πάντως ή πλακέτα (χωρίς τα εργατικά) μου είπε κάνει 170€.
θα σου πω και ένα άλλο "τιπ" που πιθανόν να "πιάσει"....Βάζεις όλα τα ΕΡΤ κανάλια στην σειρά και σε HD....πας στο ΕΤ1 και εάν δεν πιάνει, το πας μετα στο ΕΤ2 &3 για κάποια δευτερόλεπτα....εάν μετά το πας στο ΕΤ1 μπορεί να είναι όλα ΟΚ.....MagicΚαλησπέρα παιδιά.
Μετα από καιρό ξαναγράφω.
Χθες ήρθε ο μάστορας και μέτρησε το σήμα της κεραίας να δει τι φταίει.
Εν ολίγοις η κεραία (αλλαγμένη πριν 4 χρόνια) έδειξε ότι δεν έχει Καλό σήμα στα HD κανάλια.
Εντωμεταξυ οι υπόλοιπες 2 πιο παλιές τηλεοράσεις 0 θέμα.
Η λύση ήταν να του περάσει το ERT1 και το ERT NEWS τα απλά (Οχι τα HD) καθώς μόνο εκει υπάρχει το θέμα.
Τωρα τι να πω,σηκωνω τα χέρια ψηλά για το τι τελικά φταίει! (Ειχαμε αλλάξει μέχρι και πλακέτα αλλά τίποτα).
ήμουνα σίγουρος από την άρχει ότι είναι θέμα κεραίας , είναι πολύ σπάνιο να φταίει το τουνερ του TV άλλα πότε δεν λέμε πότε ...αγαπητέ φίλε είναι καθαρά θέμα λήψης , εγκατάστασης ....πρώτα πιστεύω ότι είναι θέμα κατευθύνσεις κεραίας η θέλει λίγο πάνω κάτω η κεραία ανάλογα με την περιοχή λήψης ....μετά πάμε σε ενισχυτή κεραίας .....όλα αυτά θέλουν όργανα και μάστορα τα κανάλια της ερτ ειναι λιγω περιιεργα να σε εξηγησω κτλ....Καλησπέρα παιδιά.
Μετα από καιρό ξαναγράφω.
Χθες ήρθε ο μάστορας και μέτρησε το σήμα της κεραίας να δει τι φταίει.
Εν ολίγοις η κεραία (αλλαγμένη πριν 4 χρόνια) έδειξε ότι δεν έχει Καλό σήμα στα HD κανάλια.
Εντωμεταξυ οι υπόλοιπες 2 πιο παλιές τηλεοράσεις 0 θέμα.
Η λύση ήταν να του περάσει το ERT1 και το ERT NEWS τα απλά (Οχι τα HD) καθώς μόνο εκει υπάρχει το θέμα.
Τωρα τι να πω,σηκωνω τα χέρια ψηλά για το τι τελικά φταίει! (Ειχαμε αλλάξει μέχρι και πλακέτα αλλά τίποτα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.