Πρόβλημα??? με τα M-Audio Studiophile AV-40

john6945

New member
15 April 2008
81
Τελικά μετά και από τις συμβουλές σας κατέληξα στην αγορά των παραπάνω ηχείων. Γενικά θα έλεγα ότι είμαι σχετικά ικανοποιημένος με την ποιότητα του ήχου τους αλλά υπάρχει ένα ζήτημα που με αποσχολεί. Όταν τα κλείνω από το διακόπτη on off που υπάρχει στο πίσω μέρος τους ακούγεται ένας βόμβος από τα μεγάφωνα. Κάτι σαν γκουπ. Υπόψιν ότι το ρυθμιστικό της έντασης ειναι στο μηδέν. Επίσης αυτό συμβαίνει και όταν τα κλείνω ενώ δεν υπάρχει κάποια πηγή συνδεδεμένη πάνω τους. Λέτε να έχουν κάποιο πρόβλημα ή αυτό είναι φυσικό???

Βόμβος.... συνεχής ή
"Γκουπ" ... στιγμιαίο;

Εχουν και πίσω άλλο διακόπτη;

Ισως και να μην έχει σχέση αλλα τα ΑV20 που είχα πάρει εγώ αναγκάστηκα να τα αλλάξω με τα Studiopro3 (σαφως καλύτερα αν και στα ίδια χρήματα) γιατί σε 2-3 ζευγάρια που είχα δοκιμάσει το tweeter παραμόρφωνε πολύ εύκολα είδικά σε ακουστικά όργανα... σε πολύ κανονικες εντάσεις! Βεβαια τα 40 μπορεί και να φοράνε άλλο tweeter!

"Γκουπ" σττιγμιαίο και αυτό μόνο όταν τα κλείνω! Μακάρι να μην είναι τίποτα γιατί βαριέμαι να μπλέκομαι με αντιπροσωπείες και service...

δεν ειναι τιποτα φιλε μου, ειναι απο το ενισχυτικο τμημα ο θορυβος. Ετσι εκανε και ενας Rotel RA931 που περασε απο τα χερια μου, και ο λογος ειναι οτι δεν ειχε ρελε