ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΥΡΕΣ HDMI

caris32

New member
28 September 2007
8
Καλημέρα σε όλους.
Εχω συνδεδεμενο σε ενα lg home theater εναν προβολεα epson μεσω hdmi θυρα.
Ενω ολα δουλευαν κανονικα, ξαφνικα μια μερα βαζω ενα dvd και ο προβολεας δεν μου δειχνει τιποτα (hdmi no signal).

α)δοκιμαζω ενα αλλο καλωδιο hdmi και συνδεω το lg στην τηλεοραση και παλι τιποτα.
β)δοκιμαζω ενα αλλο dvd player και το συνδεω στην hdmi του epson και παλι τιποτα.
γ)δοκιμαζω με απλο καλωδιο video rca και δουλευουν και τα δυο (epson,lg) κανονικα.

υπαρχει περιπτωση να ειμαι τοσο ατυχος και να μου καηκαν και οι δυο θυρες hdmi ?(σημ. το καλωδιο που ηταν συνδεδεμενες δουλευει κανονικα)
Αν υπαρχει τετοια περιπτωση μηπως ξερετε να μου πειτε πως μπορει να συμβει αυτο?
μπορει να επιδιορθωθει?

παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας...εχω ειλικρινα απελπιστει....
ευχαριστω εκ των προτερων

δηλαδή το home cinema συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή με καλώδιο HDMI δεν ανταποκρίνεται; και επίσης άλλη συσκευή με HDMI πάνω στον προβολέα, επίσης δεν δίνει εικόνα;
σίγουρα κάτι βραχυκύκλωσε ίσως τις θύρες HDMI, πάντως δοκίμασε και κανα reset αν έχουν οι συσκευές.
και φυσικά κάλεσε τις αντιπροσωπείες για το αντίστοιχο σερβις.

υπαρχει τροπος να γινει ελεγχος στις θυρες hdmi χωρις να τις στειλω στο service για να αποφυγω λογω επαρχιας - πακεταρισμα -αποστολη - αναμονη?

reset? πως μπορει να γινει αυτο?μεσω των μενου που λενε reset to factory defaults?

επειδη και γω πιστευω οτι κατι εγινε και βραχυκυκλωσε τις δυο θυρες (ολως τυχαιως αυτο συνεβει μετα απο μια διακοπη της ΔΕΗ) θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση η δεη να μου εκαψε τις θυρες χωρις να πειραξει το καλωδιο που ηταν συνδεδεμενες...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΥΡΕΣ HDMI

δηλαδή το home cinema συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή με καλώδιο HDMI δεν ανταποκρίνεται; και επίσης άλλη συσκευή με HDMI πάνω στον προβολέα, επίσης δεν δίνει εικόνα;

ετσι ακριβως και να προσθεσω οτι οι αλλες θυρες εξοδου εικονας (composiite & component) και στα δυο μηχανηματα δουλευουν κανονικοτατα !!!!!