Πρόβλημα με τηλεόραση Samsung UE40B6000

takaros_26

New member
18 October 2010
4
Γεια σας είμαι κάτοχος μίας τηλεόρασης Samsung UE40B6000.Τις τελευταίες μέρες μετά από σύνδεση με Home theater Samsung HT-TZ 325 μου βγάζει συνέχεια στα δεξιά της οθόνη την παρουσίαση - επίδειξη των δυνατοτήτων της τηλεόρασης. Παρ' ότι έψαξα όλες τις επιλογές καθώς επίσης και το εγχειρίδιο της εταιρίας δεν μπόρεσα να το αφαιρέσω. Να επισημάνω οτι η σύνδεση έχει γίνει μέσω HDMI καλωδίου αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο καθώς και ότι και να μην είναι συνδεδεμένο το Home Theater η επίδειξη παραμένει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και χαίρομαι που είμαι και εγώ πλέον μέλος της παρέα σας. :a0210:

Πατα το "volume" και μετα κρατα πατημενο το "Enter" για 5 δευτερα.

Κανονικα θα σου βγαλει επιλογη "Σπιτι-Καταστημα" και διαλεξε το πρωτο.

Φίλε μου το έκανα αλλά μου βγάζει '' USB is not connected, chech the usb connection and try again'', δεν μου βγάζει επιλογή για οικία ή κατάστημα

Ισως πρεπει να μπεις στο service menu.

Kανε μια ερωτηση στο νημα της B6000.

Tην πληροφορια παραπανω την βρηκα σε Αμερικανικο φορουμ και προφανως δεν ισχυει για τις δικες μας B6000.

Εντάξει η λύση βρέθηκε! Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα πρέπει να πάει στο ---> menu --> plug and play --> Βάζετε pin τηλεόρασης και η πρώτη επιλογή είναι για το αν η τηλεόραση είναι για χρήση σε κατάστημα ή σε οικία... αυτο δεν μπορούσα να βρω! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας! :award: