Προβλημα με τις USB

usherades

Senior Member
5 November 2007
548
Aθηνα/Βυρωνας
Γεια σας παιδια τι εγινε? Εχω ενα Tower Pc (mobo asus p5ad2 deluxe, intel P4 650 3.4 ghz, msi rx1950 pro) Εδω και αρκετο καιρο οι θυρες USB αναγνωριζονται απο περιφεριακες συσκευες π.χ εκτυπωτης , flashaki ως USb 1.0 μου βγαζει ειδοποιηση "οτι αυτη η συσκευη μπορει να δουλεψει γρηγοροτερα" κανω αναζητηση και βλεπω οτι δεν υπαρχουν διαθεσημες θυρεσ υψηλης ταχυτητας. Αυτο το προβλημα το εχω κανενα 2μηνο και δεν ξερω απο που προηλθε. Παρακαλω Βοηθηστε αν γνωριζετε :smash:

Μήπως στο cd του Μ/Β σου έχει να τρέξεις τους οδηγούς για usb ξανά; Μήπως δηλαδή να ξαναβάλεις τα inf κτλ...

Εναλλακτικά, αν δεν έχει αλλάξει/ εγκαταστήσει τίποτα από τότε που το έπαθες και θυμάσαι σίγουρα μιη ημερομηνία που ήταν όλα καλά, κάνοντας system restore

Εβαλα το Cd mobo και ειχε drivers για usb 2.0 αλλα μου ειπε αφου εχω windows xp SP2 ειναι αυτοματα εγκατεστημενα. Τωρα, θυμαμαι πολυ παλια μιλαω τωρα αρχες 2007 μια μερα δεν ανοιγει το PC, εκανε restart στο σημειο που φορτωνουν τα Windows και το διορθωσα αυτο μπαινοντας με safe mode και κανωντας επαναφορα συστηματος.(Υποψη εχω να κανω Format 3 χρονια περιπου αλλα δουλευει ρολοι)