Πρόβλημα με το «Smart Cutter for DV and DVB v1.3.8»

geo1962

New member
22 October 2012
23
Πρώτα απ’ όλα, καλώς σας βρήκα!

Αφού εγκατέστησα την trial έκδοση, στη συνέχεια, άνοιξα την εφαρμογή και πατώντας το κουμπί «OPEN», ακολούθησα τη διαδικασία για να εισάγω ένα αρχείο MPEG-TS της Digea και να κόψω τις διαφημίσεις, χωρίς επανακωδικοποίηση.

Τελειώνοντας την τυπική διαδικασία της φόρτωσης αρχείου και ενώ όλα (κάθε φορά), δείχνουν πως πάνε καλά, διαπιστώνει κανείς πως ή η εφαρμογή αδυνατεί να φορτώσει το αρχείο ή της είναι αδύνατο, να το απεικονίσει.

Δοκίμασα και την Portable έκδοση του «Smart Cutter for DV and DVB v1.3.8», αλλά, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!

Εκτός από αρχεία MPEG-TS της Digea, προσπάθησα να φορτώσω και διάφορα άλλα, όπως, AVI, MP4, FLV, αλλά, μάταια!

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Σημείωση
: στο σύστημά μου, «τρέχουν» τα Windows 7 Ultimate SP1 64bit.

Ευχαριστώ!

Μου παρουσίασε κι εμένα το ίδιο σύμπτωμα (δεν ξέρουμε ακόμα αν οφείλεται και στο ίδιο πρόβλημα...) και διαπίστωσα πως έφταιγαν οι ελληνικοί χαρακτήρες στα ονόματα των φακέλων μέσα στους οποίους είχα αποθηκεύσει τις εγγραφές.
Μετονόμασα φακέλους και αρχεία στα αγγλικά και δούλεψε μια χαρά.

Αν και ο «δικός μου» τίτλος, έφερε αριθμητικά στοιχεία και όχι Ελληνικούς χαρακτήρες, παρ’ όλα αυτά, δοκίμασα και με αγγλικούς, αλλά, χωρίς αποτέλεσμα!

Σε ευχαριστώ!