Πρόβλημα με το sub του DAV-F300

kostas_tio

New member
29 March 2010
9
Καλησπέρα! Αγόρασα πριν μερικές μέρες το homecinema της Sony DAV-F300. Aυτό που παρατήρησα είναι ότι το sub μου ακούγεται "ψόφιο". Ακούγεται ένα μικρό υπόκουφο βουητό (όταν παίζει π.χ ταινίες με εφέ και εκρήξεις), αντί να βγάζει ένα καθαρό και καλό μπάσο.

Τι λέτε να φταίει? Έχει πρόβλημα το sub ή έτσι είναι το μπάσο του?

Καλησπέρα! Αγόρασα πριν μερικές μέρες το homecinema της Sony DAV-F300. Aυτό που παρατήρησα είναι ότι το sub μου ακούγεται "ψόφιο". Ακούγεται ένα μικρό υπόκουφο βουητό (όταν παίζει π.χ ταινίες με εφέ και εκρήξεις), αντί να βγάζει ένα καθαρό και καλό μπάσο.

Τι λέτε να φταίει? Έχει πρόβλημα το sub ή έτσι είναι το μπάσο του?

Κάτι δεν έχεις συνδέσει ή ρυθμίσει σωστά, τι σύνδεση έχεις κάνει;

Κάτι δεν έχεις συνδέσει ή ρυθμίσει σωστά, τι σύνδεση έχεις κάνει;

Έχω συνδέσει το media player μέσω οπτικής ίνας με το Sony. Tο θέμα είναι ότι δεν έχει καθαρό μπάσο ούτε όταν βάζω cd με τραγούδια. Το σύστημα είναι 2.1

Έχω συνδέσει το media player μέσω οπτικής ίνας με το Sony. Tο θέμα είναι ότι δεν έχει καθαρό μπάσο ούτε όταν βάζω cd με τραγούδια. Το σύστημα είναι 2.1

Δεν έχω ιδέα κι εγώ, το ψαξα λίγο να δω τι συνδέσεις έχει, το θέμα είναι μήπως παίζει κάτι με ρυθμίσεις, λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, μόνο κάποιος που το έχει και ξέρει, θα το ξαναπώ, ψάξτο με τις ρυθμίσεις από το manual μήπως δεν έχεις κάνει κάτι σωστά.

Για πες μου αυτό το κάνει μόνο με το media player? Δηλαδή έχεις δοκιμάσει άλλη πηγή κι έπαιξε κανονικά; Για δες το μενού στο media player, πες μου και ποιό έχεις γιατί έχω κολλητό στον κωτσόβολο που ασχολείται κι έχει κι αυτός, μήπως σε βοηθήσω μέσω αυτού.