ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ TV LING ΤΗΣ NOVA

larry1

New member
6 May 2010
4
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ.
ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ NOVA PVR ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΝ 2 TV ΤΟ ΛΙΝΚ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ CNN ΧΩΡΙΣ ΗΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Last edited:
Καλησπέρα φίλε και καλώς όρισες,

εδώ http://xxx.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=2 θα σε καλοσορίσουμε όμως!

Επίσης γράφε με μικρά γιατί τα κεφαλαία σημαίνουν στο γράψιμο ότι φωνάζεις.

Την σύνδεση του pvr δεν στην έκανε τεχνικός;
Είναι λίγο μπέρδεμα για να την κάνεις μόνος σου, πάρε τον τηλ ή την νόβα και πες τους το πρόβλημα για να σου στείλουν τον τεχνικό να στο διορθώσει, μην πειράζεις τίποτα διότι μπορεί να χαλάσεις τίποτα και να στο χρεώσουν.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ TV LING ΤΗΣ NOVA

Φίλε pil καταρχάς σε ευχαριστώ
Οντος τιν συνδεση την εχω κανει μόνος αλλα προσπαθω να αποφυγο τεχνικο λογο οικονομικου και θελω εαν αυτο ειναι εφικτο να βρω την λυση μεσα απο καποιον ο οποιος εχει nova.

Για την κύρια TV πρέπει ο περιστροφικός διακόπτης του τηλεκοντρόλ να δείχνει 1Α και για την δεύτερη να δείχνει 2Α.

Τώρα για την εγκατάσταση αν πας με το εγχειρίδιο δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα, εγώ μόνος μου την έκανα και δεν θυμάμαι να βρήκα κάποια δυσκολία, το μόνο λούκι (που χρειάστηκα μάστορα) ήταν να κατεβάσω 3 καλώδια από το πιάτο και φυσικά το κεντράρισμά του.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ TV LING ΤΗΣ NOVA

Για την κύρια TV πρέπει ο περιστροφικός διακόπτης του τηλεκοντρόλ να δείχνει 1Α και για την δεύτερη να δείχνει 2Α.

Τώρα για την εγκατάσταση αν πας με το εγχειρίδιο δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα, εγώ μόνος μου την έκανα και δεν θυμάμαι να βρήκα κάποια δυσκολία, το μόνο λούκι (που χρειάστηκα μάστορα) ήταν να κατεβάσω 3 καλώδια από το πιάτο και φυσικά το κεντράρισμά του.

φίλε δημήτρι σε ευχαριστω
θελω να σου πω ομωσ οτι εχω κανει ακριβος αυτο που λες και εσυ
θελω να ρωτισω κατι αλλο
η παοσταση καλοδιου απο το pvr εως την 2 tv που εχω το ματι ειναι περιπου 40 μετρα πεζει ρολο αυτο;;

Θεωρητικά απ' ότι ρώτησα πάει 30-40 μέτρα, αλλά σε τέτοιες αποστάσεις παίζει πλέον ρόλο η ποιότητα των καλωδίων. Ίσως να φταίει κι αυτό. Πάρε ενα τηλ και στη nova, πιστεύω θα σε βοηθήσουν σ' αυτό.

- Σύνδεσε στην έξοδο TV2 ( κάτω φίς ) του PVR το καλώδιο που πηγαίνει στην 2η TV και στην άλλη μεριά πριν την τηλεόραση με φις αρσενικό RF τοποθέτησε το στο θηλυκό μέρος του TV Eye. Τέλος με καλώδιο RF θηλυκό - αρσενικό σύνδεσε την TV σου ή απευθείας το TV Eye στην TV.

- Επέστρεψε στην 1η TV σου που είναι συνδεδεμένος ο PVR με scart και με το τηλεκοντρόλ που ο περιστροφικός διακόπτης είναι στο 1Α, μπες στο menu , στις ρυθμίσεις TV και κάνε "ενεργό" το TVLINK.

- Άνοιξε την TV, πήγαινε στην χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών και αποθήκευσε το κανάλι 36 σε μια μνήμη της TV ( προτεινόμενη η "0" για ευκολία ) που είναι και default από τη NOVA η 2η TV.

- Επιλέγοντας κάθε φορά το κανάλι "0" με το τηλεκοντρόλ της TV βλέπεις το 2ο κανάλι της NOVA. Με το τηλεκοντρόλ της NOVA που έχεις επιλέξει τον περιστροφικό διακόπτη του στο 2Α χειρίζεσαι τα κανάλια. Την 1η φορά, πάτα στο τηλεκοντρόλ το κουμπάκι TV ( τέρμα πάνω αριστερά ) και επέλεξε την λίστα NOVA για να φύγει απ το CNN και να σε βγάλει την προρυθμισμένη λίστα της NOVA.

Ελπίζω να βοήθησα ....
Καλές θεάσεις.